Meciul care îi poate face campioni pe elevii lui Silvășan. U-BT dă piept cu Steaua: ”Va fi o luptă acerbă”

Meciul care îi poate face campioni pe elevii lui Silvășan. U-BT dă piept cu Steaua: ”Va fi o luptă acerbă”
U-BT Cluj este în fața duelului care îi poate aduce un nou titlu de campioană. Elevii lui Mihai Silvășan vor da piept cu Steaua, vineri, de la ora 20:00, la București, în meciul 3 din finala Ligii Naționale.

"Alb-negrii" conduc cu 2-0 la general, iar un nou succes ar aduce titlul la Cluj. Formația ardeleană așteaptă acest moment din 2011, atunci când a câștigat ultimul campionat.

"Ne dorim să încheiem seria la Bucureşti. Dacă se poate, vrem să încheiem încă de vineri. Şi Steaua îşi doreşte să continue în campionat. În niciun caz nu vor să piardă totul în trei partide. Va fi o luptă acerbă, aşa că vom vedea cine iese învingător. Noi avem un avantaj de 2-0, însă nu trebuie să ne relaxăm absolut deloc. Trebuie să învăţăm din jocurile cu Oradea, când am condus tot cu 2-0, dar apoi ne-am relaxat. Eu sper să nu se repete istoria", a spus antrenorul U-BT, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

Baschetbaliștii clujeni au un bilanț pozitiv cu Steaua în actuala stagiune. Pe lângă cele două victorii din finală, "studenții" i-au mai bătut de patru ori pe "roș-albaștri" în sezonul regulat. U-BT s-a impus, de asemenea, în fața bucureștenilor în Cupa României.

Steaua - U-BT Cluj se joacă vineri, de la ora 20:00, la Sala Regimentul de Gardă "Mihai Viteazu" din București. Partida va fi televizată de Digisport 2. Duelurile din fazele eliminatorii se dispută în sistemul trei victorii din cinci meciuri.

U-BT are patru titluri naționale în palmares. Ultimul trofeu a fost câștigat în 2011.

Comenteaza