Miriuță îl apără pe Daum după egalul cu Danemarca: "Asta e valoarea noastră, să nu mai dăm vina pe antrenor"

Miriuță îl apără pe Daum după egalul cu Danemarca:
Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuță, i-a luat apărarea selecționerului Christoph Daum după egalul cu Danemarca, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Miriuță e de părere că Daum a făcut cea mai bună selecție posibilă pentru meciul cu Danemarca. "Nu am fost pe stadion, am avut o răceală. Sunt dezamăgit de rezultat, de așteptam cu toții să câștigăm, dar ce să facă Daum?

Să bage el în poartă din 2 metri, din 3 metri, că am văzut o grămadă de critici. Ca jucător la națională, cân evoluezi afară, la echipe mari, trebuie să joci în orice sistem. Uitați-vă la Benzar. Dacă îl bag fundaș dreapta, joacă fundaș dreapta, dacă îl pui la mijloc, joacă la mijloc", a spus Miriuță.

Antrenorul lui CFR Cluj a comentat apoi șansele de calificare ale "tricolorilor" la Mondialul din Rusia. "Depinde numai și numai de noi. Dacă ai valoare, o bagi în poartă, dacă n-ai nu. Săpunaru a jucat senzațional, este un jucător extraordinar.

La ei, Eriksen e un jucător bun, Cornelius în față, dar nu i-am urmărit în mod special. Sincer, nu mi-a plăcut Danemarca, mai ales în prima repriză. Puteam să marcăm, să deschidem scorul. Tot criticăm sistemul. Asta e valoarea noastră la ora actuală, să nu mai dăm vina pe antrenor", a subliniat acesta.

România a remizat cu Danemarca, scor 0-0, duminică seara, pe Cluj Arena, în cea de-a cincea etapă din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Selecționata lui Daum ocupă locul 4 după 5 meciuri în Grupa E, cu 6 puncte, fiind la un singur punct distanță de locul 2, ocupat de Muntenegru (7 puncte). Locul 1 din cele 9 grupe asigură calificarea directă, iar primele 8 echipe de pe locul secund merg la baraj.

Comenteaza