O singură variantă pentru U-BT cu Alba Fehervar. ”Trebuie să câștigăm pentru a ne păstra șansele de calificare”

O singură variantă pentru U-BT cu Alba Fehervar. ”Trebuie să câștigăm pentru a ne păstra șansele de calificare”
Echipa lui Silvășan primește vizita maghiarilor de la Alba Fehervar, miercuri, 11 ianuarie 2017, la Sala Polivalentă din Cluj, în cadrul etapei a patra din faza secundă a grupelor FIBA Europe Cup.

"Este un meci foarte important pentru noi, dacă vrem să ne păstrăm șansele de calificare în FIBA Europe Cup, un joc pe care trebuie să îl câștigăm. Întâlnim o echipă foarte puternică, atletică, care stă foarte bine la recuperări ofensive. Trebuie să avem mare grijă de acest aspect și să nu le oferim șanse ușoare

de a înscrie. Am jucat de două ori cu ei în acest sezon, într-un amical și în meciul tur, îi cunoaștem foarte bine, știm ce pot. Va fi o chestiune de luptă și sper că băieții au înțeles asta și vor da totul pentru a învinge", a declarat antrenorul "studenților", Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

Tehnicianul "studenților" a oferit lămuriri și asupra problemelor de lot. "Vlad este pe ultima sută de metri înainte de revenire, în 13 ianuarie va avea un control și apoi va putea juca, probabil că meciul din Franța va fi primul. Dykes e în regulă, mai resimte ușoare dureri, dar nu e o problemă care să ne îngrijoreze", a mai spus Silvășan.

"Alb-negrii" ocupă locul secund din Grupa O, cu 5 puncte, având 2 victorii și un eșec la activ. În ultima rundă, echipa clujeană s-a impus cu 84-67 în fața cehilor de la BK Pardubice. Alba Fehervar este pe 3, cu același punctaj, din care 2 succese și o înfrângere. Etapa trecută, formația maghiară a cedat cu 63-89 în fața grupării franceze Pau-Orthez.

Partida dintre U-BT Cluj și Alba Fehervar se joacă miercuri seara, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În tur, Universitatea a fost învinsă cu 83-92 de vicecampioana Ungariei. Detalii despre bilete găsiți aici.

În optimile competiției se vor califica câștigătoarele celor șase grupe din faza secundă a Europe Cup, plus cele mai bune 2 echipe de pe locul secund. Tot în optimi vor ajunge și alte opt formații eliminate din Champions League.

Comenteaza