Parcurs de vis pentru handbaliștii clujeni

Parcurs de vis pentru handbaliștii clujeni
"Studenții" au legat, sâmbătă, la Sala Sporturilor Horia Demian, al șaselea succes consecutiv din actuala stagiune de campionat, după ce au trecut cu 25-22 de CSU Brașov.

Daniel Hordoan (7 goluri) a fost cel mai bun marcator al clujenilor, alături de Alexandru Draia (6), David Kereki și Cătălin Fodorean (ambii cu câte trei reușite).

„A fost un meci controlat în totalitate de formația noastră, în ciuda rezultatului mai strâns de doar trei goluri. Prima repriză a fost foarte bună, dar în a doua, pe fondul relaxării echipei noastre , adversarii s-au apropiat de noi. Mă bucură enorm șirul de 6 victorii consecutive și trăim cu speranța că o vom bifa și pe a 7-a, în ultimul meci din acest an, cu cei de la Academia Minaur. Nu ne va fi ușor, dar cred în băieți, în echipă, că putem să realizăm acest lucru", a declarat antrenorul "studenților", Alexandru Cucuiet, pe site-ul clubului.

Universitatea ocupă locul trei în acest moment, cu 21 puncte. CSU Brașov este pe 7, cu doar 9 puncte. Etapa viitoare, ultima pentru "studenți" din 2016, ”U” va juca în deplasare cu Academia Minaur Baia Mare.

"U" Cluj este pe val în ediția curentă a Diviziei A (Seria B) de handbal masculin, cu 7 victorii și doar trei înfrângeri după 11 etape disputate. "Alb-negrii" sunt neînvinși în campionat din runda a patra, când au pierdut cu 26-30 în fața celor de la CSM Oradea. De atunci și până în acest moment, clujenii au legat șase succese consecutive în cel de-al doilea eșalon din handbalul masculin românesc.

Echipa clujeană a început un amplu proces de reconstrucție în această vară, mizând foarte mult pe tineri. Elevii lui Alexandru Cucuiet au ca obiectiv accederea în Liga Națională pentru următorii trei ani. 

VEZI ȘI - RESTART PENTRU HANDBALUL MASCULIN CLUJEAN

Comenteaza