Răsturnare de situație în cazul lui Silviu Lung jr. CFR l-a dat ca transferat, dar poate reveni sub comanda lui Șumudică

Răsturnare de situație în cazul lui Silviu Lung jr. CFR l-a dat ca transferat, dar poate reveni sub comanda lui Șumudică
CFR Cluj ar putea rata transferul lui Silviu Lung jr. Goalkeeperul de 28 ani este dorit de noua formație a lui Marius Șumudică. ”Banii pe care îi câștigă aici nu poate să-i plătească nimeni în România”, a dezvăluit fostul antrenor al Astrei.

Lung jr. a intrat în atenția lui Kayserispor, locul 15 din Turcia. Informația a fost confirmată chiar de noul antrenor al echipei, Marius Șumudică. Portarul de 28 ani ar lucra, astfel, din nou sub comanda lui "Șumi", după perioada Astra.

"Sunt discuții. Îl vreau la echipă, banii pe care îi câștigă în Turcia nu poate să-i plătească nimeni în România", a dezvăluit Marius Șumudică pe gsp.ro.

Silviu Lung jr. a fost dorit și de CFR Cluj, care îl dădea ca și transferat în acest week-end. Președintele "feroviarilor", Iuliu Mureșan, afirma că mai trebuie puse la punct doar mici detalii. În schimbul său, CFR urma să-i cedeze la Astra pe mijlocașii Filipe Nascimento și Bryan Nouvier.

CFR Cluj i-a transferat până acum pe atacanții Urko Vera și Marius Coman, mijlocașii Pelayo și Ovidiu Hoban, respectiv fundașii Alexandru Vlad, Sasa Balic și Paulo Vinicius.

Sub comanda lui Dan Petrescu urmează să vină și fostul atacant al Petrolului, Jeremy Bokila. Fotbalistul congolez va fi împrumutat de la Akhisar Belediyespor, din prima ligă turcă. Bokila a fost dorit și de Dinamo, unde se află fostul său antrenor de la Ploiești, Cosmin Contra. Alături de CFR se antrenează și fostul portar al Universității Cluj, Adi Rus.

La capitolul plecări, CFR Cluj s-a despărțit până acum de Andrei Tânc, Ionuț Larie (a plecat la Steaua), Cristi Bud, Juan Carlos Ruiz (ambii la final de contract), Traian Marc (și-a reziliat înțelegerea cu CFR) și Tomislav Gomelt (i-a expirat împrumutul de la Bari).

CFR și-ar putea pierde și cel mai vechi jucător din lot, pe portarul Mihai Mincă (32 ani), care a intrat în atenția belgienilor de la Mouscron. Mincă se află în Gruia din ianuarie 2011 și are în palmares un titlu (2012) și o cupă a României (2016) cu "feroviarii".

"Feroviarii" se află în aceste zile la Poiana Brașov, unde își desfășoară primul cantonament al verii. Marți, 20 iunie, în penultima zi a stagiului de pregătire, ardelenii vor avea un amical cu nou promovata Sepsi Sfântu Gheorghe. Elevii lui Dan Petrescu vor pleca apoi în Slovenia, la Maribor, într-un turneu de verificare programat între 24 iunie și 7 iulie.

Silviu Lung jr. a adunat 42 meciuri pentru Astra Giurgiu în ultimul sezon. Are o cotă de 2.3 milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Comenteaza