STEAUA - SCHALKE, LA CLUJ. Galamaz: Ne simțim bine la Cluj, chiar dacă facem naveta

STEAUA - SCHALKE, LA CLUJ. Galamaz: Ne simțim bine la Cluj, chiar dacă facem naveta
Galamaz și Brandan spun că Steaua se simte foarte bine în Gruia. Joi, bucureștenii vor întâlni echipa de pe locul al șaselea în Budesliga.

Galamaz și Brandan au fost desemnați să reprezinte Steaua la conferința de presă dinaintea meciului cu Schalke. Ambii s-au arătat mulțumiți că partida are loc la Cluj.

"Nu are rost să mai vorbim de ce nu jucăm pe Național Arena. Data trecută când a jucat la Cluj ne-am simțit foarte bine, a spus George Galamaz. "Ne place aici, ne-am simțit bine data trecută și am obținut un rezultat foarte bun", a afirmat și Pablo Brandan.

"Este puțin dificil să facem naveta între București și Cluj, dar nu avem ce face, era mai simplu să jucăm în Ghencea. Sper să nu se vadă în teren distanțele pe care le parcurgem", a mai declarat Galamaz.

De la 18.45, Steaua a susținut antrenamentul oficial pe stadionul din Cluj. Au luat parte la el 19 jucători, inclusiv Andrei Prepeliță, jucătorul care era anunțat incert pentru această partidă.

DECLARAȚIE

”Schalke vine după o înfrângere în Bundesliga, dar și noi ne-am luat-o rău la Mediaș. În cupe este altceva, nu contează rezultatele din campionat”

George Galamaz, Steaua

 

 

 

Comenteaza