STEAUA - SCHALKE, LA CLUJ. Steaua se teme de trio-ul Raul - Huntelaar - Marica VIDEO

STEAUA - SCHALKE, LA CLUJ. Steaua se teme de trio-ul Raul - Huntelaar - Marica VIDEO
Steaua joacă meciul său de debut în grupele Europa League la Cluj: va întâlni joi seară Schalke 04, una dintre cele mai bogate echipe din Bundesliga.

Raul, Huntelaar şi românul Marica îi sperie cel mai mult pe stelişti. "Atacul este punctul forte al germanilor", recunoaşte directorul sportiv Narcis Răducan.

Schalke are în lot jucători de 18 milioane de euro, cum este Farfan, sau de 14 milioane, precum căpitanul Hovedes. Totuşi, cei mai cunoscuţi fotbalişti care îmbracă tricoul lui Schalke sunt atacanţii Raul şi Huntelaar. 

Steaua a sosit miercuri la prânz la Cluj, cu lotul complet. Singurul incert este Andrei Prepeliţă, care s-a antrenat separat în ultimele zile. Conform site-ului transfermarkt.de, valoarea lotului german este de aproximativ cinci ori mai mare decât cea a Stelei: 125 de milioane de euro, faţă de 26 de milioane.

"Împotriva lui Schalke nici egalul nu poate fi considerat un eşec. Sigur că ne gândim cu toţii la victorie, dar trebuie să apreciem foarte bine cu cine jucăm", a declarat Răducan.

Meciul Steaua - Schalke va avea loc joi seara, la 22.05, în grupa J a Europa League.

 

Comenteaza