"Studentele", învinse de campioana Europei. Sălăjan: E un meci din care putem învăța multe

Golurile echipei antrenate de Carmen Amariei au fost înscrise de Florina Chintoan (6), Cristina Laslo (4), Tetean (3), Sheiko (3), Vălean (1), Puiu (1) și Florean (1).

"U" Cluj a pierdut cu 19-28 (11-16) în fața fetelor de la CSM București, la Sala Polivalentă, miercuri seara, în cea de-a șasea etapă a Ligii Naționale de handbal feminin.

Golurile echipei antrenate de Carmen Amariei au fost înscrise de Florina Chintoan (6), Cristina Laslo (4), Tetean (3), Sheiko (3), Vălean (1), Puiu (1) și Florean (1).

Pentru CSM au marcat Gullden (6), Torstensson (5), Ayglon Saurina (4), Lobach (3), Berenguer (2), Manea (2), Niombla (2), Mehmedovic (2), Curea (1) și Brădeanu.

Este a doua înfrângere suferită de clujence în actuala stagiune. În ultimele trei etape, Universitatea a învins CSM Bistrița (31-24), Unirea Slobozia (37-23) și CSM Ploiești (34-19).

Adversara "studentelor" a câștigat Liga Campionilor și titlul intern la finalul sezonului precedent.

"Am început destul de bine, atât în prima, cât și în cea de-a doua repriză. Dar am pierdut niște mingi și acolo s-a făcut diferența. Nu se poate spune că a fost un meci slab, însă e o partidă din care avem ce să învățăm. Am evoluat împotriva celei mai bune echipe din Europa. Îmi doresc să mergem pe aceeași linie. Etapa viitoare ne așteapă o deplasare a Galați. Sper să ne revenim și să obținem un rezultat pozitiv", a spus directorul sportiv al Universității, Cosmin Sălăjan, pentru ZIUA de CLUJ.

"U" Cluj rămâne pe 4, cu 10 puncte. CSM București ocupă locul secund, cu 15 puncte. Pe prima poziție se află Dunărea Brăila, cu 6 victorii din tot atâtea etape.

Duminică, 23 octombrie 2016, elevele lui Carmen Amariei vor evolua în deplasare cu Danubius Galați. De partea cealaltă, CSM va primi vizita celor de la Cetatea Deva.

Comenteaza