Un fost vicecampion olimpic la haltere va da startul la meciul dintre U-BT și Alba Fehervar

Un fost vicecampion olimpic la haltere va da startul la meciul dintre U-BT și Alba Fehervar
Partida se joacă astăzi, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în cadrul etapei a patra din faza secundă a grupelor FIBA Europe Cup.

Evenimentul va fi marcat de prezența fostului vicecampion olimpic la haltere, Șetfan Tașnadi (63 ani), care va face angajarea simbolică, notează U-BT.ro.

Tașnadi a obținut medalia de argint la JO de la Los Angeles 1984 și bronzul la Campionatele mondiale și europene de seniori de la Moscova 1983. A participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice, Moscova 1980 (locul 6) și Los Angeles (1984) și a stabilit peste 50 de recorduri naţionale.

Ștefan Tașnadi a fost timp de 17 ani antrenor la CS Clujana, iar în prezent îi pregătește pe halterofilii de la la CS Universitatea Cluj. Din 2015, este cetățean de onoare al Clujului.

U-BT Cluj - Alba Feherva se joacă astăzi, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Meciul va putea fi urmărit și la televizor, pe Digisport. În tur, "studenții" au pierdut cu 83-92 pe terenul formației maghiare.

Echipa lui Mihai Silvășan ocupă locul secund din Grupa O, cu 5 puncte, având 2 victorii și un eșec la activ. În ultima rundă, echipa clujeană a trecut cu 84-67 de cehii de la BK Pardubice. Alba Fehervar este pe 3, cu același punctaj, din care 2 succese și o înfrângere. Etapa trecută, vicecampioana Ungariei a cedat cu 63-89 în fața grupării franceze Pau-Orthez.

Comenteaza