Un jucător crescut de ”U” se antrenează cu CFR

Un jucător crescut de ”U” se antrenează cu CFR
Un fotbalist crescut de Universitatea Cluj se antrenează de câteva zile cu CFR. Acesta a făcut deplasarea cu ”feroviarii” în primul cantonament al verii, desfășurat la Poiana Brașov.

Adi Rus a recunoscut, marți, 13 iunie, că se pregătește cu echipa lui Dan Petrescu. Portarul de 23 ani a venit la antrenamentele CFR-ului încă de sâmbătă, 10 iunie, atunci când și-a anunțat plecarea de la "U" într-un mesaj postat pe facebook. Tot în aceeași zi, "Bursucul" a fost prezentat oficial în calitate de tehnician al lui CFR Cluj. Cu doar o zi înainte, pe 9 iunie, Rus evoluase pentru "Șepcile roșii" în finala Cupei României pe județ, cu Gloria Cătina, câștigată cu 7-0 de "studenți".

Goalkeeperul clujean a prins puține meciuri pentru "alb-negri" în acest sezon, fiind în concurență cu Rareș Pop și Cristian Man. CFR Cluj i-a reziliat contractul lui Traian Marc, rămănând doar cu Mihai Mincă și Cosmin Vâtcă. Adi Rus ar fi, astfel, o nouă alternativă pentru buturile echipei din Gruia. Acesta a făcut, de altfel, deplasarea cu "feroviarii" în primul cantonament al verii, desfășurat la Poiana Brașov (11-21 iunie). Cu toate astea, portarul crescut de "U" Cluj nu e sigur că va rămâne în lotul CFR-ului.

"Mă antrenez cu CFR. Sunt în cantonament cu ei. Încă nu știu ce o să fac, dacă semnez sau merg altundeva", a declarat Rus pentru ZIUA de CLUJ.

Adrian Rus a început fotbalul la 7 ani, la Universitatea Cluj. La 16 ani a luat decizia de a se concentra mai mult pe școală, fotbalul rămănând mai mult un hobby pentru el. Anul trecut, când echipa a luat-o de la zero, Rus a participat la un trial al "studenților", fiind oprit în lot.

Universitatea Cluj a avut un parcurs fantastic în liga a patra, pe care a câștigat-o detașat, cu 27 victorii și un singur egal. Pe 17, respectiv 24 iunie, "studenții" vor evolua în barajul pentru liga a III-a în compania formației maramureșene, Lăpușul Târgu Lăpuș.

Comenteaza