VIDEO CFR-ul se întoarce cu un punct de la Severin. 1-1 cu Pandurii

VIDEO CFR-ul se întoarce cu un punct de la Severin. 1-1 cu Pandurii
CFR Cluj a încheiat duminică, la egalitate (1-1), disputa cu Pandurii Târgu Jiu de la Severin, în cea de-a patra etapă de campionat.

Echipa lui Petre Grigoraș a punctat prima. În minutul 75, fundașul croat Mrzljak l-a surprins pe Mincă cu o torpilă de la 30 metri. 5 minute mai târziu, însă, clujenii au reușit să egaleze prin reușita lui Cristian Lopez. Atacantul spaniol a reluat în poartă un balon centrat de Nascimento din lovitură liberă.

DOUĂ ȘANSE RATATE ÎN 9 MINUTE

Începutul meciului a fost controlat de "feroviari", aceștia având oportunitatea de a deschide scorul în minutul 6. Mijlocașul de 25 ani a tras din interiorul careului, dar balonul a ocolit milimetric vinclul. Cristian Lopez a ratat, la rândul său, o șansă de gol în minutul 15. Vârful spaniol a șutat din poziție centrală peste buturile lui Lazăr.

Formația gorjeană a replicat 7 minute mai târziu prin George Țucudean, dar goalkeeperul Mincă a fost la post. Cea mai mare oportunitate a Pandurilor a venit abia în minutul 44. Claudiu Voiculeț a șutat puțin pe lângă poarta adversă după o pasă primită de la Ovidiu Herea.

Claudiu Voiculeț a jucat și pentru CFR. Între 2013 și 2015, mijlocașul de 31 ani a strâns 18 apariții în tricoul "alb-vișiniu", fără să înscrie vreun gol.

DRIBLINGURILE LUI SÂNMĂRTEAN

La doar 3 minute de la reluare, Pandurii au amenințat din nou buturile clujene prin Vali Munteanu.

Internaționalul Lucian Sânmărtean a debutat oficial la Pandurii în partida cu CFR. La un moment dat, au existat zvonuri conform cărora acesta ar fi dorit de gruparea din Gruia.

În minutul 53, veteranul de 36 ani a fost aproape de a pătrunde în careul "feroviarilor" după câteva driblinguri spectaculoase. "Decarul" Petrucci a reușit, totuși, să-l oprească prin fault. Sânmărtean a avut și o mare ocazie de gol la lovitura liberă care a survenit după faza respectivă.

Vali Munteanu are o nouă șansă de a marca în minutul 61, dar Mihai Mincă reușește să prindă balonul.

CRISTIAN LOPEZ - OMUL POTRIVIT, LA LOCUL POTRIVIT

Primul gol al întâlnirii este semnat de gazde. În minutul 75, fundașul croat Mrzljak, intrat în locul lui Sânmărtean, reușește să-l învingă pe Mincă cu o torpilă de la 30 metri.

La acest scor, Pandurii se afla pe prima poziție, cu un avans de un punct față de Steaua. Dar Cristian Lopez a fost omul potrivit, la locul potrivit. În minutul 80, atacantul spaniol a reluat în poartă un balon trimis de Filipe Nascimento din lovitură liberă.

În urma egalului de la Severin, CFR Cluj rămâne pe locul 12, cu un punct în minus și un golaveraj de 4-4. De partea cealaltă, formația antrenată de Petre Grigoraș urcă pe locul 2, cu 8 puncte și un golaveraj de 6-3.

Din lotul CFR-ului au lipsit jucători precum Mario Camora, Bruno Guimaraes sau Cristi Bud. Primii doi sunt accidentați. Al treilea a mai fost lăsat acasă și în jocul cu Dinamo.

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu deținătoarea titlului, Astra Giurgiu. Partida va avea loc duminică, 21 august, de la ora 21:00, la Cluj. Gorjenii vor evolua în aceeași zi cu FC Voluntari, în deplasare, de la 18:00.

Duminică, s-a mai disputat confruntarea dintre FC Viitorul și ASA Târgu-Mureș, scor 3-1 pentru constănțeni.

VIDEO

PANDURII TÂRGU-JIU - CFR 1907 CLUJ 1-1 (0-0)

Stadionul Municipal, Severin

Asistență: 2000

Pandurii Târgu-Jiu (4-3-3): Lazăr - Vasiljevic, Bunoza, Pițian, Ungurușan - Sânmărtean (Mrzljak, min. 63), Obodo, Munteanu (Trifu, min. 69) - Voiculeț (Răuță, min. 85), Țucudean, Herea

Rezerve: Stanca, Bujis, Trifu, Hlistei, Pleașcă, Mrzljak, Răuță

Antrenor: Petre Grigoraș

CFR 1907 Cluj (4-3-3): Mincă - Peteleu, Larie, Mureșan, Tiago Lopes - Petrucci, Nascimento, Juan Carlos Ruiz (Hodgyai, min. 71) - Nouvier (Neagu, min. 66), Cristian Lopez (Horj, min. 85), Păun

Rezerve: Marc, Ene, Horj, Veres, Neagu, Negruț, Hodgyai

Antrenor: Vasile Miriuță

Au marcat: Filip Mrzljak (min. 75)/ Cristian Lopez (min. 80)

Cartonașe galbene: Vali Munteanu

Brigadă de arbitri: Marius Avram (centru), Andrei Constantinescu și Mircea Orbuleț (tușă), Denis Haidiner (arbitru de rezervă)

Comenteaza