Dieta cu brânză de vaci. Slăbeşti 3 kilograme pe săptămână

Dieta cu brânză de vaci. Slăbeşti 3 kilograme pe săptămână

Tine o dieta cu branza de vaci ca sa slabesti 3 kilograme pe saptamana. Este rapida si nu e greu de tinut!

Dieta cu branza de vaci vine in trei variante, astfel incat toata lumea poate alege modul care este cel mai convenabil. Aceasta dieta are un alt avantaj major pentru majoritatea oamenilor care lucreaza, acestia isi pot pune intr-un pachet o bucata de branza, 50 g de peste, o felie de paine, fructe, etc. Singurul lucru pe care trebuie sa vi-l amintiti este sa mancati branza de vaci de dimineata.

Prima optiune:

Ar trebui sa mancati 400 de grame de branza de vaci, impartita in 4-5 portii. Ar trebui sa beti 1,5 litri iaurt degresat si intre 1,5-2 litri de apa. Puteti bea ceaiuri pe baza de plante, dar fara zahar.

A doua optiune:

Trebuie sa mancati 500 de grame de branza de vaci, impartita in mai multe portiuni si 2 fructe, dar nu banane. In timpul zilei ar trebui sa beti multa apa si ceai verde.

Optiunea a treia:

Trebuie sa mancati 500 de grame de branza de vaci, impartita in 4-5 portii. De dimineata puteti manca si o cana de amestec de iaurt si un pumn de ovaz si nuci. Acelasi lucru se poate pregati si pentru o gustare de dupa-amiaza.

Dieta poate fi repetata in fiecare luna, insa nu este potrivita pentru adolescenti si femei gravide. Cel mai bun moment pentru a aplica aceasta dieta este sezonul de vara si de iarna.

Etichete
Comenteaza