Primarul Boc îşi laudă din nou primăria: "e cea mai transparentă din ţară"

Primarul Boc îşi laudă din nou primăria:
Cu solicitări în baza legii informaţiilor de interes public ce rămân fără răspuns cu săptămânile, primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, îşi laudă instituţia: "e cea mai transparentă din România!". În plus, deşi are peste 800 de angajaţi doar pe strada Moţilor, Boc dă vina pentru întârzieri pe "personalul insuficient în unele compartimente.

"Avem cea mai transparentă primărie din România, facem achiziţii publice transparente", a spus Emil Boc în emisiunea Clujul în Realitate, pe postul Realitatea TV Cluj. Acesta admite că există "întârzieri şi nemulţumiri", cauzate însă de personalul insuficient: "avem încă personal insuficient în unele compartimente, de unde întârzieri şi nemulţumiri", spune el.

"De la un cui la o centură ocolitoare, Primăria Cluj-Napoca are toate elementele de transparenţă:  cum se desfăşoară licitaţiile, cine participă cu ce preţuri,  nu avem nimic de ascuns", adaugă Boc.

Confruntat de moderatorul Mihai Hurezeanu cu critici din presă referitoare la neregulile din administraţia locală, Boc a scos pe masă din nou cartea presupusei relei-credinţe a jurnaliştilor: "E uşor a scrie versuri cînd nimic nu ai a spune", a citat Boc din Eminescu. "A fost un demers de rea-credinţă, scrii doar ca să afli în treabă". Abia după aceea a recunoscut Boc: "habar n-am despre cine e vorba". Acelaşi argument, al presupusei rele-credinţe, a fost invocat de primar şi când a fost întrebat de reporterul ziuadecj.ro care îi sunt realizările după 11 luni de mandat. Vezi aici răspunsul acestuia

ziuadecj.ro vă prezintă şi situaţia sesizărilor publicate de clujeni pe site-ul domnuleprimar.ro în ultimele zile: din 20 de solicitări în ultimele trei zile, una singură a primit răspuns din partea instituţiei (găsiţi la acest link toate sesizările adresate municipalităţii din Cluj-Napoca):

 

Etichete
Comenteaza