Strada Tipografiei, închisă circulației auto. A început șantierul

Strada Tipografiei, închisă circulației auto. A început șantierul

De astăzi, primul tronson al străzii Tipografiei este închis circulației auto, pentru că au început lucrările de modernizare pe această stradă.

Este vorba despre tronsonul cuprins între strada Regele Ferdinand și strada David Ferenc.

Lucrările au loc în cadrul proiectului „Creșterea și îmbunătățirea spațiului pietonal în zona urbană-Modernizarea străzilor R. Ferdinand, E. Zola, S. Pușcariu, Tipografiei (tronson 1, respectiv 3) și a scuarului C.E.C. din Municipiul Cluj-Napoca”, proiect cu finanțare nerambursabilă prin Programul Operaţional Regional.

Potrivit Primăriei Cluj-Napoca, pe acest sector se asigură doar culoare pentru pietoni, iar circulația autovehiculelor și a riveranilor de pe strada Cotită va fi posibilă prin schimbarea provizorie a sensului de circulație pe tronsonul de pe strada Tipografiei cuprins între strada Cotită și str. David Ferenc, cu acces dinspre Piața Mihai Viteazul și strada David Ferenc.

În etapa a doua, după finalizarea lucrărilor de modernizare a carosabilului de pe strada Tipografiei-tronson 1, sectorul cuprins între strada Regele Ferdinand și strada Cotită, se va închide circulației autovehiculelor sectorul cuprins între strada Cotită și str. David Ferenc, iar circulația auto înspre strada Cotită se va desfășura cu asigurarea accesului dinspre strada Regele Ferdinand.

Toate aceste măsuri sunt în vigoare de astăzi și vor avea efect până la finalizarea tuturor lucrărilor de modernizare a carosabilului de pe strada Tipografiei-tronson 1, circulația desfășurându-se în condiții de șantier.

Lucrările sunt executate de către SC Diferit SRL. Conform contractului semnat cu constructorul, durata de execuție a lucrărilor este de 11 luni.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza