Cea de-a doua zi de Untold, dominată de suedezi. Cine a încins atmosfera

Cea de-a doua zi de Untold, dominată de suedezi. Cine a încins atmosfera
Cea de-a doua zi a festivalului Untold a debutat mai slab decât prima, însă diferenţa a fost recuperată pe parcurs.

Dacă în ziua de debut, în jurul orei 20:00, gazonul de pe Cluj Arena fremăta de lume, iar participanţii fredonau la unison versurile britanicului Tom Odell, cântăreţul de muzică reggae Tilmann Otto, cunoscut sub numele de Gentleman, nu a reuşit să strângă un public la fel de numeros, în ciuda prestaţiei sale excelente.

Spre deosebire de majoritatea celorlalţi artişti care au urcat pe scenă, neamţul a interacţionat frecvent cu publicul, îndemnându-i la distracţie. Cu toate acestea, abia către sfârşitul concertului său stadionul a început să se umple de lume.

Lumina reflectoarelor a căzut mai apoi pe românii de la Subcarpaţi, care, afişând o energie debordantă, au încercat să electrizeze cât de bine au putut atmosfera. Pregătiţi să facă un show incendiar, ei au fost însoţiţi de artiştii colaboratori, printre care s-a numărat şi co-starul piesei "La Cutări", Mara. La final, artiştii au ţinut să mulţumească celor prezenţi pentru şansa de a cânta pe scena festivalului Untold.

De altfel, după concert, Subcarpaţi au transmis fanilor un mesaj pe pagina lor de Facebook, unde au postat şi o fotografie de pe scenă: "poate că e târziu, poate că sunteți deja la somn, dar noi vă mulțumim cu mâna pe inimă! BIG UP CLUJ!", au scris emmbrii trupei.

Spre miezul nopţii la pupitru a urcat duo-ul suedez Cazzette, ale cărui mixuri a făcut stadionul să vibreze, iar pe festivalieri să înceapă să umple ringul de dans, gazonul fiind invadat de puhoaie întregi de oameni cu chef de distracţie. Totuşi, pentru unii dintre petrecăreţi prestaţia celor doi DJ a lăsat de dorit; ei s-au arătat deranjaţi de lipsa de comunicare a artiştilor, care abia la final au îngânat câteva cuvinte.

Seara a fost dominată clar şi fără echivoc de DJ-ul suedez Avicii, la al cărui show au asistat peste 50.000 de petrecăreţi. Încă din momentul în care artistul s-a instalat la butoane şi din difuzoare s-au făcut auzite primele acorduri mulţimea s-a transformat într-o mare uniformă, toţi cei prezenţi vibrând şi dansând în acelaşi ritm. Această atmosferă s-a menţinut pe parcursul întregului său show, cultimat în stil grandios, cu un fabulos foc de artificii. Piese ca "Wake Me Up", "You Make Me", "X You", "Hey Brother" şi "Addicted to You" au înnebunit publicul, petrecăreţii zbenghiudu-se în voie, însă nici cele mai puţin cunoscute nu i-au dezamăgit.

Ultimul show al serii i-a aparţinut tot unui DJ suedez, AronChupa, care însă a trebuit să lupte pentru a capta atenţia publicului. Din nefericire pentru el imediat după terminarea concertului compatriotului său Avicii festivalierii s-au îndreptat în masă spre ieşirile stadionului. Totuşi, chiar şi în aceste condiţii, preţ de jumătate de oră stadionul a fost în continuare arhiplin, abia mai apoi începând să se vadă goluri în mulţime.

La fel ca în prima zi, atmosfera de relaxare completă a dominat şi împrejurimile stadionului, unde lumea fremăta mai ceva ca furnicile, într-un du-te-vino constant. Organizarea a fost din nou impecabilă: cozile la standurile cu mâncare, băutură sau suveniruri au fost de sub 5 minute, iar toaletele ecologice au fost la fel de curate ca în prima zi.

Distracţia continuă sâmbătă cu Moonlight Breakfast, Patrice, John Newman, Tinnie Tempah, Sunnery James &Ryan Marciano, Armin van Buuren şi Radio Killer.

Citeşte şi: Să urle muzica! Plusurile şi minusurile primei zile de Untold

Cu ce impresii au plecat de la Untold Tom Odell, Dimitri Vegas & Like Mike sau ATB

Cine încinge atmosfera la UNTOLD. Faceţi cunoştinţă cu principalii artişti

Avicii a înnebunit Untold-ul. publicul a intrat în delir

 

Comenteaza