S-a anunţat capul de afiş la Jazz in the Park 2015 VIDEO

S-a anunţat capul de afiş la Jazz in the Park 2015 VIDEO
Cea de-a treia ediţie Jazz in the Park va avea loc în perioada 29 iunie - 5 iulie şi se va desfăşura atât în Parcul Central, cât şi în alte trei locaţii din Cluj-Napoca. Organizatorii festivalului au anunţat line-up-ul complet pentru scena din parc.

Barabás Lőrinc Quartet vine la Jazz in the Park nu cu unul, ci cu două concerte. "Unul va fi pe scena mare, iar celălalt e o surpriză despre care vă vom povesti curând", transmit organizatorii festivalului. Trompetistul maghiar e recunoscut în toată lumea pentru mixul său de jazz, funk și electro şi a cântat, printre alții, cu Bonobo și Erik Truffaz.

Jazzybirds revin la festival pentru a treia oară.

Balako, trupă cu rădăcini în toată lumea, de la Cuba la România, de la Mexic la Ungaria și Slovacia, a cântat pe câteva dintre marile scene ale azz-ului mondial: Montreux Jazz Festival și North Sea Jazz Festival.

British Council prezintă, la Jazz in the Park 2015, concertul lui Zoe Rahman, câștigătoare a Best Jazz Act la Mobo Awards și finalistă a prestigiosului Mercury Prize din UK.

Trupa care va închide ediţia din 2015 a Jazz in the Park vine din Cehia: N.O.H.A.

Line-up-ul este completat de artiştii: Hilde Louise Asbjørnsen, Tango with Lions, Blazzaj, Exit Oz, Eyot, Tiptil și Sebastian Spanache Trio. Pe scena de pe malul Someşului, din Grigorescu, vor urca: Mice on the Run, Nuages Quartet, JAZÚ, The Rank&Fashion, Koszika & The HotShots și Lucia.

Unul dintre cei mai buni violoniști de jazz manouche (gypsy jazz) din lume, Florin Niculescu, este invitatul special al Jazz in the Park 2015, în cadrul căruia va susține primul său concert la Cluj-Napoca. Considerat succesorul lui Stephane Grappelli, Florin Niculescu este recunoscut pentru tehnica impresionantă, virtuozitate și sensibilitatea muzicală.

Comenteaza