Angajări masive la cea mai mare fabrică de panificație congelată din România. Șase linii de producție noi la Cluj

Angajări masive la cea mai mare fabrică de panificație congelată din România. Șase linii de producție noi la Cluj

Prima fabrică de panificaţie congelată din România, La Lorraine Câmpia Turzii, a pornit o campanie masivă de recrutare, pentru mai multe posturi disponibile ca urmare a măririi producției. Conducerea companiei cu capital belgian și-a propus instalarea a șase linii de fabricație.

Printre posturile puse la bătaie de societatea belgiană se numără specialist în recrutare, recepționist, gestionar depozit, stivuitorist, tehnician electromecanic, operator preparare aluat, operator ambalare manuală sau manipulare.

La Lorraine România este un joint venture dintre companiile Macromex și Vanobake Group, principalul producător de panificaţie congelată din Belgia și unul dintre cei mai mari producători din Europa. Fabrica de la Câmpia Turzii este principalul furnizor de panificaţie congelată din România.

Unitatea este certificată International Food Standard, fiind echipată cu tehnologie de ultimă generaţie și funcţionează cu eficienţă și productivitate ridicate, având costuri reduse de operare. Făina, de calitate superioară, provine din România. Pentru următorii șase ani conducerea vizează extinderea capacităţii de producţie cu șase linii, în vederea diversificării gamei.

Unitatea din parcul industrial Reif a fost deschisă în 2011, cu două linii de producţie: baghetă şi chiflă, iar în 2013 a apărut a treia: produse rustice. În 2014 s-a dat în folosință aici cel mai mare depozit de produse congelate din România și în 2016 a fost instalată a doua linie de chifle.

Comenteaza