Arhitectul expansiunii în Europa a Endava, cu cifră de afaceri de 24 milioane euro, părăseşte azi compania

Arhitectul expansiunii în Europa a Endava, cu cifră de afaceri de 24 milioane euro, părăseşte azi compania
Arhitectul dezvoltării companiei de IT Endava în România, Marian Popa, părăseşte compania, anunţă azi dezvoltatorul de software care are sediul central din România la Cluj.

Marian Popa este managing director pentru Europa Centrală şi de Est, responsabil pentru dezvoltarea companiei în Europa de Est şi membru al bordului Endava Limited, a părăsit azi compania.


„În perioada în care a fost responsabil pentru managementul companiei în regiune, Endava a ajuns de la un singur centru cu puțin peste 100 de angajați deschis la Chișinău, în Republica Moldova, să fie una dintre cele mai mari companii de servicii IT din România și Republica Moldova. Cu centre operaționale în România la Cluj-Napoca, Iași și București, respectiv în Republica Moldova, la Chișinău, Endava are un total de aproape 700 de angajați în aceste țări", explică Endava.

"Sunt foarte mulțumit de parcursul pe care l-am avut în Endava", spune Popa într-un comunicat de presă.


Endava este o companie privată de servicii IT înfiinţată în 2000. Cu peste 750 de angajaţi, Endava are opt sedii în Marea Britanie, Statele Unite, România şi Republica Moldova şi are o cifră anuală de afaceri de peste 34 de milioane de euro.

Comenteaza