Asigurator american la Cluj. Își deschide centru regional la Record

Asigurator american la Cluj. Își deschide centru regional la Record
Fabrica de textile Argos a lăsat loc unui complex de birouri și apartamente

Un lider al industriei asigurărilor de viață din SUA își va stabili sediul din Cluj în noul complex de business de pe fosta platformă Argos - Record, unde a început angajările de personal din domeniul informatic.

Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual) a deschis două centre globale de servicii în România, situate în Record Park (Cluj-Napoca) și Orhideea Towers (București). Ambele birouri sunt poziționate în zone menite să atragă profesioniști din industria IT&C, suplimentând eforturile de sale recrutare în domeniul tehnologiei, din Statele Unite.

România a fost destinația aleasă pentru deschiderea acestor centre în urma unei analize de piață care a indicat un nivel solid al forței de muncă, alături de poziționarea ca hub de tehnologie în continuă ascensiune.

“Deschiderea a două centre de servicii globale în România ne va ajuta să rămânem în vârful avansului tehnologic având în vedere nivelul avansat de expertiză al profesioniștilor IT&C din România. Sperăm să devenim unul dintre cei mai doriți angajatori din România, contribuind în același timp la creșterea economiei regionale” a afirmat Michael Makar, Head of MassMutual România.

Compania va recruta în țară 250 de oameni, în principal în următoarele arii: software development, data science și engineering, DevOps, SecurityOps, cloud engineering. Ambele birouri din România sunt operate de către MassMutual, iar recrutarea va completa echipa în continuă creștere existentă în SUA.

“Deja recrutăm activ pentru biroul din Cluj-Napoca, ce va fi deschis în februarie. Acesta este dezvoltat de către Speedwell și este amplasat în Record Park, în proximitatea centrului orașului. Suntem încrezători în calitatea talentului de aici – o forță de muncă matură și cu o puternică înțelegere a tehnologiei și a afacerilor va ajuta MassMutual să iși atingă obiectivele de inovație”, a spus Arthur Riel, Head of Core Technology la MassMutual. Grupul fondat în 1851 are 6.000 de angajați în SUA și este un lider al industriei de asigurări mutuale de viață.

Comenteaza