Biroul privat, noua tendință la Cluj. Cât costă un abonament în Stables

Biroul privat, noua tendință la Cluj. Cât costă un abonament în Stables
Noul complex de coworking are ca acționar principal compania COS | Foto: Stables

Cel mai recent spațiu destinat muncii în comun dat în folosință la Cluj-Napoca și-a fixat tarifele. Complexul de birouri de pe fosta platformă industrială Argos va practica abonamente lunare între 160 și 350 euro/lună de persoană.   

Acesta a fost inaugurat în urma unei investiții de 750.000 de euro, potrivit Wall Street, fiind construit pe locul fostelor grajduri ale Imperiului Austro-Ungar, ulterior parte a fabricii de textile Argos (din grupul Jolidon - mutată pe platforma Clujana, n. red.).

Christophe Weller, CEO al companiei COS, principalul acționar al Stables, a precizat că 70% din spațiu va fi amenajat pentru birouri private destinate întreprinderilor mici și mijlocii. Zonele Open Space Seats sunt taxate cu 160 de euro, Dedicated Desk, cu 270 de euro, Private Office, cu 350 de euro.

“Mai ales acum, în timpul pandemiei, mai multe companii consideră că biroul privat este o soluție mai bună în comparație cu spațiul deschis. Riscul este minim datorită controlului de acces în birou, propriul sistem de aer condiționat, a spațiului propriu și a intimității”, a afirmat Weller.

Stables are acum o rată de ocupare de 35%. Deschiderea primului spațiu de coworking al COS s-a făcut la Cluj și nu la București deoarece capitala are deja multe spații de acest gen, iar nevoia pentru astfel de spații este mai mare în orașe precum Cluj sau Timișoara. Printre complexele de coworking din Cluj se numără Silicon Forest, Cluj Hub, Cluj Cowork, That Dev Space.

Comenteaza