Businessmenii din Transilvania Leaders, sponsorizări de 2 milioane

Businessmenii din Transilvania Leaders, sponsorizări de 2 milioane

Valoarea sprijinului financiar acordat de Clubul Oamenilor de Afaceri (COA) din cadrul Fundației Transilvania Leaders (FTL), în ultimii doi ani, evenimentelor și acțiunilor concordante cu obiectivele fundației este de 1,85 milioane de lei.

Înființat în cadrul FTL și reunind oameni de afaceri reprezentativi pentru mediul economic din Cluj, CAO,a participat activ, în ultimii doi ani, la susținerea proiectelor culturale, educaționale, sociale, de dezvoltare locală, regională și națională.

Printre cele mai importante manifestări sponsorizate de CAO au fost editări de carte și evenimente culturale, susținerea financiară pentru refacere, ca urmare a incendiului de la Palatul Episcopal Greco-Catolic din Oradea. Valoarea sponsorizărilor pentru 2018 a fost de 1 milion de lei.

În acest an, CAO a susținut evenimente ca Balul Operei Române Cluj (foto), Festivalul Taragotul de aur, Zilelor Academice Clujene, fiind sprijinită Parohia Bisericii Ortodoxe Sfânta Treime din Cluj-Napoca pentru edificarea CantineiFilam Sf. Ioan și Căminului Sf. Ilie. Suma finanțărilor acordate în 2019 a fost de 820.126 lei.

Înființată în 2013, FTL și-a propus să promoveze idei și atitudini din Transilvania, pentru a activa comunitatea clujeană și pentru a contribui la crearea unei comunități transilvănene. Exponent marcant al Uniunii Universităților Clujene - care are la baza Clubul Foștilor Rectori, FTL a înființat, în 2018, CAO.

Aceasta reunește membri marcanți ai mediului de afaceri clujean cu scopul de a-i implica în comunitate în vederea susținerii și promovării de proiecte pentru dezvoltarea locală din Cluj-Napoca și zona Transilvaniei, în domeniul afacerilor, dar și în sănătate, educație, formare profesională, cultură, turism, mediu înconjurător și de a obține finanțări interne și externe necesare derulării proiectelor.

În ultimii doi ani CAO a susținut financiar inițiativele FTL, sprijinind realizarea unor obiective importante pe plan artistic, cultural, științific, sportiv și social. Cea mai prestigioasă manifestare susținută de FTL a fost concertul Orchestrei Filarmonice de Stat Transilvania, dedicat Zilei Naționale.

Comenteaza