Christian Tour își închide din agențiile de la Cluj

Christian Tour își închide din agențiile de la Cluj

Conducerea operatorului de turism a decis să renunțe la mai multe agenții din Cluj-Napoca în condițiile în care veniturile anuale i-au scăzut cu 70%.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Pandemia a afectat considerabil afacerile turoperatorului, care a fost nevoit anul trecut să închidă o parte din punctele de lucru din ţară, cele care nu erau foarte performante, conform ZF.

„2020 ne-a adus scăderi dramatice de cifre, iar pierderile sunt semnificative. Estimăm că vânzările au înregistrat o scădere de 70% faţă de anul anterior. Am închis 20% din punctele de prezenţă din toată ţara. Am ales să închidem locaţiile mai puţin performante sau în oraşe unde aveam mai multe puncte de lucru (la Timişoara din patru puncte de lucru, am păstrat două; la fel şi la Cluj-Napoca, Bucureşti).

În prezent avem 31 sedii active, agenţii proprii şi francize, în toată România“, spune Cristian Pandel, proprietar al Christian Tour şi Memento Group. Pe website-ul Christian Tour, figura cu două agenții proprii la Cluj, pe Bd. 21 Decembrie și în Vivo, și cu una în franciză, pe str. Gospodarilor, alte sedii pe care operatorul le-a mai avut fiind pe str. Regele Ferdinand, în cartierul Mănăștur sau Bd. Eroilor.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza