Clujul are două companii în topul arhitecților de hoteluri din România

Clujul are două companii în topul arhitecților de hoteluri din România

Birourile clujene de arhitectură Progis Pro Consulting și Arhi Beast figurează între primele 10 din țară în privința proiectelor din domeniul hotel și relaxare.

Compania de consultanță IBC Focus a alcătuit clasamentul celor mai active 10 firme de arhitectură și proiectare în realizarea de investiții de tip hotel și relaxare din România, în funcție de activitatea pe care au desfășurat-o în ultimul timp.

“Cu ajutorul asistenței de vânzări la șantiere VICTA,  am reușit să aflăm care sunt top 10 cei mai activi arhitecți și proiectanți, responsabili de proiecte de tip hotel și relaxare în ultimele 12 luni. Astfel, din totalul de 1211 de companii de arhitectură și proiectare identificate, pe primul loc în acest top au fost identificate patru firme cu câte 12 proiecte de arhitectură fiecare, monitorizate în ultimul an. Acestea sunt Cubicon Invest, Extrude Studio, Colen Impex și Edifica LA”, susțin consultanții.

Progis Consulting Gilău, birou de arhitectură cu o cifră de afaceri anuală de 1,08 milioane de lei anul trecut și cu un profit de 0,23 milioane de lei, îi are ca asociați pe Claudiu Vasile Sipos (90% din capitalul social) și pe Sorina Maria Sipos (10%), primul figurând ca administrator. Arhi Beast Cluj-Napoca a avut afaceri de 0,97 milioane de lei și un profit de 0,17 milioane, iar ca asociat unic figurează Narcisa Țurcanu, conform platformei financiare Termene.ro.

Top 10 România
(birou, localitate, județ)

1. Cubicon Invest - Baia Mare (Maramureș)
2. Extrude Studio - Techirghiol (Constanța)
3. Colen Impex P- loiești (Prahova)
4. Edifica LA - Tulcea (Tulcea)
5. Teodor 8K - Tulcea (Tulcea)
6. Aedilis Proiect - Baia Mare (Maramureș)
7. Progis Consulting - Gilău (Cluj)
8. Proexco - Oradea (Bihor)
9. Optim Proiect - Tulcea (Tulcea)
10. Arhi Beast - Cluj-Napoca (Cluj)

Sursa: IBC Focus

Comenteaza