Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin și-a făcut sucursală la Cluj. Va fi condusă de Sigina Luca

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin și-a făcut sucursală la Cluj. Va fi condusă de Sigina Luca

Antreprenoarea Sigina Luca are o experiență de business de peste 15 ani. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Sigina Luca este în prezent președintele unui grup de firme din care face parte și Luna Cleaning, firmă înființată în 2011. Președintele CONAF Cluj se află în topul companiilor din zona transilvăneană, alături de alte două antreprenorare de succes din Cluj: Simina Fodor – FSP Global și Nippon Food și Anca Dinu – Apartament 1 Bistro&Bar, Add PR, alcătuiesc conducerea CONAF Cluj, o structură care urmărește extinderea Confederației în Transilvania prin crearea unei comunități de business reprezentative care să se remarce la nivel local și regional prin acțiuni și activități menite să contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial autohton.

Deși activează în domenii complet diferite, cele trei reprezentante ale CONAF Cluj colaborează de ani buni atât pe plan profesional, cât și social, fiind implicate în activități de voluntariat și responsabilitate socială la nivel regional, se arată într-un comunicat al CONAF.

Sigina Luca, președintele CONAF Cluj: „Ne implicăm, luăm decizii și le implementăm! Cred că doar astfel putem reuși să construim pe termen lung. CONAF reprezintă locul perfect unde oamenii cu inițiativă pot acționa și se pot implica în proiecte de anvergură. Este locul unde ne este recunoscută valoarea antreprenorială, iar apartenența la o comunitate cu aceleași principii și valori ca ale noastre ne stimulează și ne determină să continuăm misiunea noastră - aceea de a contribui la dezvoltarea unui mediu economic propice desfășurării de afaceri productive.”

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza