Constructorii de la TCI și Neon Lighting au prins trei contracte publice în Zalău

Constructorii de la TCI și Neon Lighting au prins trei contracte publice în Zalău

Cele două societăți clujene se află printre executanții principalelor investiții de pe lista din 2021 a municipalității zălăuane. Primăria i-a amenințat pe toți executanții lucrărilor că, dacă vor avea abateri de calitate, vor îndrepta lucrurile pe banii lor.   

TCI este lider de asociere în proiectul de reabilitare, echipare și extindere a Cinematografului Scala, alături de Avitech, însă participă și la cel de creștere a eficienței energetice la blocurile Scala, A16 și SB 15, în consorțiu cu Lotus SRL. 

Neon Lighting este implicată în modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public din municipiu,  etapa I. Administrația zălăuană s-a declarat preocupată de derularea în bune condiții a proiectelor de investiții din municipiu, iar reprezentanții săi au avut o întâlnire cu constructorii și cu diriginții de șantier.

Firmele respective execută lucrări de modernizare a arterelor principale și iluminatului public, amenajare de zone verzi, reabilitarea unităților de învățământ. Au fost discutate calitatea investițiilor, stadiul lucrărilor, probleme întâmpinate în teren, corelarea lucrărilor, respectarea termenelor contractuale.

Municipalitatea din Zalău a avut o întrevedere cu companiile de construcții, au fost discutate calitatea investițiilor, stadiul lucrărilor, probleme întâmpinate în teren, corelarea lucrărilor, respectarea termenelor contractuale.

“În 2021, calitatea investițiilor și a proiectelor demarate este prioritară. Atât responsabilii de lucrări din Primăria Zalău, cât și diriginții de șantier vor acționa astfel încât să nu fie înregistrate probleme sub aspectul calității investițiilor. Dacă vor fi înregistrate abateri, va fi dispusă refacerea lucrărilor pe cheltuiala constructorului”, le-a transmis viceprimarul Teodor Bălăjel.

Comenteaza