Cucerim America! O firmă de IT din Cluj deschide birou în SUA

Cucerim America! O firmă de IT din Cluj deschide birou în SUA
O firmă de IT din Cluj deschide birou într-un oraş american.

Endava, una dintre principalele companii de servicii IT din sud-estul Europei anunţă azi că a deschis un nou birou de consultanță și vânzări în Atlanta, SUA. Deschiderea face parte din strategia de extindere a Endava la nivel global, care până în prezent s-a concretizat în crearea de centre de dezvoltare în Europa de Est, în România, Republica Moldova și Macedonia, cât și deschiderea de centre de consultanță și vânzări în Europa de Vest și Statele Unite, în Londra, New York, Frankfurt și Glasgow.

Operațiunile centrului din Atlanta vor fi conduse de Denise Reese, care a preluat funcția de Business Development Executive, anunţă compania - aceasta are 10 ani de experienţă în vânzări de IT şi a ocupat funcții atât în SUA cât și în Europa, unde a fost implicată în încheierea unor parteneriate în valoare de milioane de dolari în principal cu clienți din domeniile Retail, Transporturi și Administrație Publică.

Endava a fost inclusă recent în topul celor mai bune 100 de companii de servicii externalizate la nivel mondial și are un model de livrare de succes, bazat pe combinarea competențelor tehnice de nivel ridicat din Europa de Est cu expertiza în industrie deținută pe piețele țintă. Compania are peste 1.500 de angajați în birourile din Londra, New York, Atlanta, Frankfurt, Glasgow, precum și în centrele de livrare din Europa de Est.

Comenteaza