Dorel Goia va investi 16 milioane de euro în fabrica sa de la Bistriţa

Dorel Goia va investi 16 milioane de euro în fabrica sa de la Bistriţa
Acţionarii societăţii Teraplast au aprobat demararea unor investiţii de 72 de milioane de lei pentru exerciţiul financiar 2017, potrivit Bursei de Valori Bucureşti.

Aceştia au mandatat administratorii să îndeplinească demersurile necesare în vederea aducerii la îndeplinire a programului de investiţii. Consiliul de Administraţie va emite decizii cu privire la
încheierea contractelor sau antecontractelor de achiziţie, accesarea de credite bancare, încheierea unor contracte de credit sau de leasing, prelungirea contractelor accesate, stabilirea structurii de garanţii aferente contractelor de credit sau de leasing accesat ori prelungit.
 
CA a propus crearea unei societăţi cu răspundere limitată în Serbia, cu un capitalul social de 10.000 de euro. Grupul Teraplast, producător de materiale pentru piaţa construcţiilor şi instalaţiilor şi procesator de PVC, a realizat în primele nouă luni din 2016 o cifră de afaceri consolidată de 310,9 milioane lei în creştere cu 9,96% faţă de aceeaşi perioadă din 2015.
 
Omul de afaceri clujean Dorel Goia deţine 46,77% din acţiunile Teraplast, în timp ce fondul KJK Fund II are 10,03%. Goia este cotat în Topul Capital cu o avere de 58 de milioane de euro.  Acesta deţine clădirea de birouri Maestro Business Center din Cluj-Napoca, prin firma Omniconstruct, împreună cu preşedintele Băncii Transilvania, Horia Ciorcilă, şi controlează cel mai mare operator de restaurante din municipiu, La Casa.

Comenteaza