Familia Căpușan își duce afacerile imobiliare la București

Familia Căpușan își duce afacerile imobiliare la București

Oamenii de afaceri Chimu și Anica Căpușan vor da startul primului lor proiect din capitală, din ciclul clujean Grand Park.

Compania Tellus Invest Cluj (TIC), dezvoltator al proiectelor Grand Park, Bonjour și Junior Residence, va demara un proiect rezidențial în zona Pipera, din București, cu 96 de apartamente și spații comerciale, plus 176 de locuri de parcare.

Investiția se ridică la 15 milioane de euro, proiectul urmând să fie finalizat în toamnă, conform Economica.net. În Grand Park Pipera (GPP)  va exista o zonă de piscină, spa și sală de fitness amenajată exclusiv pentru locatarii complexului, parcări dotate cu infrastructură pentru încărcare de autoturisme electrice și hibrid la subteran.

„De mulți ani ne dorim să ne extindem în București și suntem foarte încântați că, iată, am realizat asta. Suntem în acest business de peste de 20 ani și la fiecare nou proiect am căutat sa facem lucrurile mai bine și să livrăm la cel mai înalt nivel calitativ pe care piața ni l-a permis. Zona Iancu Nicolae ne-a atras pentru că este verde și aerisită, se aseamănă mult cu Cluj-Napoca.

A fost punct ochit, punct lovit, nu am stat pe gânduri. Acum ne uităm deja pentru noi oportunități de dezvoltare pentru că Bucureștiul are un potențial imens pe termen lung, indiferent de fluctuațiile pe termen scurt ale pieței”, a declarat Anica Căpușan, director general al TIC.

Aceasta cel mai mare dezvoltator din Cluj, construind și livrând cu succes până acum 3.000 de apartamente. Societatea cu afaceri de 116 milioane de lei și profit net de 11 milioane în 2018, conform Termene.ro, are ca asociați companiile Elite Grup (98%), care este controlată de familia Căpușan, iar Chimu, Anica și Bogdan Căpușan figurează ca minoritari la TIC.

Comenteaza