Ce fac bogații Clujului de Crăciun. Fiul milionarului Căpușan a tras cu Ferrari-ul o sanie cu trei copii: „Numai în România vezi asta”

Ce fac bogații Clujului de Crăciun. Fiul milionarului Căpușan a tras cu Ferrari-ul o sanie cu trei copii: „Numai în România vezi asta”
| Foto: Instagram - bogdancapusan
Ce fac  bogații Clujului  de Crăciun. Fiul milionarului Căpușan a tras cu Ferrari-ul o sanie cu trei copii: „Numai în România vezi asta”
Din categoria ce fac bogații din Cluj de Crăciun. Fiul unui milionar a tras cu Ferrari-ul o sanie cu trei copii

Bogdan Căpușan s-a filmat în timp ce trăgea cu sania trei copii cu Ferrari-ul său de sute de mii de euro.

Bogdan Căpușan este fiul milionarului clujean Chimu Căpușan, cu o avere impresionant făcută mai ales din imobiliare. Căpușan este dintre dezvoltatorii care primește cel mai ușor autorizații de la Primăria Cluj-Napoca, din motive pe care deocamdată doar le putem intui.

În prima zi de Crăciun, tânărul Bogdan Căpușan s-a filmat și a postat pe o rețea de socializare în timp ce trăgea o sanie cu trei copii pe ea, iar „trăsura” a fost una de lux: un Ferrari SF90 Stradale, bolid al cărui preț începe de la câteva sute de mii de euro și care poate să depășească un milion de euro.

Căpușan: „Mai sunt și alți voluntari pentru plimbări cu sania la viteze mai mari?”

„Am găsit o modalitate de a o face. Mai sunt și alți voluntari pentru plimbări cu sania la viteze mai mari. P.S. Puteți pune la loc plăcuțele după ce ați introdus sforile sau nu le scoateți deloc dacă aveți mâini mici. Toți posesorii de SF90 de acolo… sunteți bineveniți”, a scris Bogdan Căpușan pe contul sau de Instagram.

Vezi aici video cu sania trasă de Ferrari.

Gestul poate fi considerat, totuși, unul iresponsabil, deoarece, după cum spunea chiar Bogdan Căpușan în postarea sa, acele plimbări cu sania trasă de o mașină cu sute de cai putere (aproape o mie) sunt „la viteze mai mari”, ceea ce poate fi destul de periculos pentru copiii pasageri de pe sanie.

Ce spun internauții despre aroganța fiului de milionar de la Cluj

Mulți dintre cei care au comentat la postare se leagă de engleza lui Bogdan Căpușan, descrisă drept una „de baltă” și îl critică pentru că nu vorbește în română, iar tânărul le răspunde că a făcut școala și facultatea în Los Angeles, că vorbește corect gramatical și că a ales engleza deoarece are mulți „urmăritori” care sunt din străinătate.

Un alt internaut îl face „bombardier” pe Căpușan, iar, în replică, fiul milionarului clujean îi urează sărbători fericite.

Mai apar comentarii care spun că doar în România vezi sanie trasă cu Ferrari.

Tot în comentarii, cineva poartă și grija copiilor: „Acum trebuie să găsești o soluție să deviezi țevile alea de eșapament. Copiii au inhalat tot ce a produs V8-ul ălă”, iar Căpușan spune că mașina „merge 25 km full electric”.

Comenteaza