Firme de IT şi o carmangerie din Cluj, la un târg de match making în Milano

Firme de IT şi o carmangerie din Cluj, la un târg de match making în Milano
Mai multe firme de tehnologia informaţiei din Cluj au fost invitate de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri la Milano, la un târg de match making.

 

Târgul a ajuns la a opta ediţie şi e organizat de Compagnia delle Opere (CDO), o asociaţie profesională italiană care reuneşte peste 30.000 de firme.

În acest an, la eveniment participă peste 1.700 de firme din 32 de ţări. Din România participă la târg un număr de 17 firme expozante, este vorba de Mikon Systems Bucureşti, Unicom Wood Production SA Teleorman, Forsim Contab Bucureşti, Class IT Outsourcing Bucureşti, Electroargeş SA, Cirus Plast Constanţa, Raptronic Braşov, Interdraw Bucureşti, Aaylex Distribution Bucureşti, Aosta Development Bucureşti, Evoline Târgu Mureş, Codespring Cluj-Napoca, Smart Scop Management Ilfov, Cosm Fam Carmangerie Cluj-Napoca, Pontica Investment Bucureşti, Natural Slatina şi DIehl Soft Cluj-Napoca.


La târg mai sunt prezente alte două asociaţii cu profil de export, respectiv APAR (Asociatia pentru Promovarea Alimentului Românesc) şi SUNE (Asociaţia Patronală Surse Noi de Energie).

 

Comenteaza