Afacere clujeană premiată la bursă. Ceasuri de lemn vândute cu 600 de euro

Afacere clujeană premiată la bursă. Ceasuri de lemn vândute cu 600 de euro

Bursa de Valori București (BVB) a anunțat oficial cele 15 companii finaliste ale Made in Romania, un program derulat pentru a identifica  viitoarele motoare de creștere ale economiei locale sau din regiune.

Noah Watches, startup axat pe producția și designul de ceasuri de mână din lemn, se numără printre cei 15 finaliști, în urma unui proces complex de selecție. Finaliștii au fost anunțați în cadrul Galei Made in Romania.

 „Antreprenorii Made in Romania ne fac să ne simțim mândri că suntem români. Astfel, descoperim atât afaceri de succes începute de la zero și aduse la un nivel de maturitate ridicat, cât și companii inovatoare aflate la început de drum, dar cu potențial remarcabil de dezvoltare accelerată. Mediul privat este principalul contributor la formarea produsului intern brut în România, iar cu cât o să dezvoltăm mai multe astfel de companii în România, cu atât viitorul nostru va fi mai bun. Made in Romania ajută antreprenorii români să-și atingă potențialul maxim de dezvoltare în folosul întregii comunităti locale și a noastră a tuturor”, a declarat Lucian Anghel, președintele BVB.

Noah Watches este un business antreprenorial cu capital românesc fondat în 2016 și face parte din grupul de companii APS. Startup-ul și-a făcut debutul pe piață cu o gamă exclusivistă de ceasuri de lemn realizate manual, prezente în 2019 pe 10 piețe internaționale, iar recent a lansat prima sa gamă de serie – ceasurile Aspire – un produs adresat consumatorilor la nivel global.

 “Probabil suntem juniorii acestei familii care a fost premiată în cadrul programului Made in Romania. Felicităm toți finaliștii acestei ediții. Ne mândrim că suntem singurul brand de ceasuri de mână care produce local ceasuri la scară extinsă și credem că vom pune România pe hartă mondială a orologeriei”, a spus Ruben Perju, cofondator al Noah.

Noah Watches este un startup cu capital românesc, deținut de antreprenorii Ruben Perju și Iosif Harasemiuc – cofondatori, respectiv Erik Barna și Cătălin Chiș – acționari minoritari. Compania are în portofoliu două game de produse: ceasurile de lemn unicat, cu design 100% customizabil și esențe exotice de lemn, provenite din toate colțurile lumii, respectiv noua gamă de serie, lansată în 2019.

Prețul unui ceas unicat Noah pornește de la 199 de euro, iar cel mai scump produs vândut sub acest brand a costat 600 de euro, fiind un ceas special, cu 48 de microcristale inserate manual pe cadran.

Comenteaza