O firmă clujeană, printre cele mai bune 100 de companii de outsourcing din lume

O firmă clujeană, printre cele mai bune 100 de companii de outsourcing din lume
O companie clujeană de tehnologia informaţiei a fost numită una dintre cele mai bune 100 de companii de outsourcing din lume, anunţă azi oficialii companiei.

Este vorba de Endava, care a fost nominalizată în cadrul topului anual Global Outsourcing 100*, realizat de Asociația Internațională a Profesioniștilor în Outsourcing. De asemenea, Endava a fost listată și în cadrul categoriei Best Rising Star pentru cifra de afaceri realizată la nivel global și la secțiunea Best Rising Star în industriile sale țintă.

„Clasamentul recunoaște creșterea rapidă pe care am înregistrat-o la nivel global", spune directorul Endava, John Cotterell.

IAOP evaluează anual capacitățile furnizorilor de servicii de outsourcing şi identifică cele mai bune companii din lume care oferă un întreg spectru de servicii. Evaluările independente ale IAOP acoperă patru caracteristici esențiale: mărimea și evoluția companiei, referințele primite din partea clienților, competențele organizaționale și abilitățile manageriale.

În afară de includerea în clasamentul IAOP, Endava a primit și alte câteva nominalizări la sub-categoriile Best Rising Stars - pentru veniturile globale realizate, Best 5 Rising Stars - Enternainment&Media, Best 10 Rising Stars - Financial Services (Banking, Markets), Best 20 Rising Stars - Information/Comm. Technology Services şi Best 10 - companii cu angajați în Europa de Est.

Endava a avut anul trecut un venit de 34 milioane de euro şi are 1.000 de salariaţi în cele opt sedii din Marea Britanie, Statele Unite, România şi Republica Moldova.

 

Comenteaza