O firmă de IT din Cluj angajează 65 de persoane în 2012

O firmă de IT din Cluj angajează 65 de persoane în 2012
Endava recrutează cel puţin 65 de persoane pentru biroul din Cluj până în luna iulie, anunţă compania de IT.

"Începând de luna aceasta ne mărim echipa de recrutare cu încă o persoană, iar în acest an estimăm că vom depăşi 300 de angajaţi în centrul din Cluj-Napoca. Una din provocările Endava pe plan local rămâne însă lipsa spaţiilor de birouri, care să corespundă nevoilor noastre", a spus Valentin Metzger, Delivery Director pentru centrul din Cluj-Napoca.

Endava funcţionează la Cluj-Napoca într-un spaţiu total de aproximativ 2.000 metri pătraţi în două sedii - unul în complexul Iulius Business Center şi cel de-al dopilea pe strada Buftea, unde recent compania a închiriat 450 metr ipătraţi de spaţii de birouri adiţionale. „Aşa cum am mai declarat, intenţia noastră este ca în viitor, să consolidăm operaţiunile de la Cluj într-un singur sediu de 4.000 metri pătraţi.", a adăugat Valentin Metzger.

Compania caută în special dezvoltatori Java şi .Net, testeri şi arhitecţi software, project manageri, ingineri de suport, dar şi analişti service desk sau consultanți pe tehnologii Microsoft şi Unix & Networking. Endava a trecut de 400 de angajați în România și recrutează în permanență specialiști IT în centrele sale din Cluj, Iași și București.

Comenteaza