O firmă de IT din Cluj învaţă studenţii să facă aplicaţii mobile

O firmă de IT din Cluj învaţă studenţii să facă aplicaţii mobile
O companie de tehnologia informaţiei din Cluj organizează o şcoală pentru aplicaţii mobile, în speranţa că va putea găsi angajaţi în acest domeniu.

Endava lansează în 2 septembrie proiectul "School for Mobile Apps" (Şcoala pentru dezvoltarea de aplicaţii mobile), care se adresează în special absolvenţilor de specializări IT sau dezvoltatorilor software juniori. Cursul durează trei luni.

„Dintre toţi candidaţii, vom selecta aproximativ zece participanţi care, timp de trei luni de zile, vor beneficia de training-uri intensive pe tehnologiile mobile, Android și iOS, fiind permanent îndrumaţi de către profesionişti IT din cadrul Endava", spune reprezentantul Endava, Diana Bocăneală. "Pe toată durata programului, tinerii selectaţi vor avea contract de muncă pe perioadă determinată, urmând ca, la finalul programului, aceştia să poată continua să-şi dezvolte cariera în cadrul companiei sub contract pe perioadă nedeterminată".

Termenul limită pentru depunerea CV-urilor este 20 august.

Endava are acum aproximativ 400 de angajați la Cluj. În acest an, Endava a desfăşurat în centrele din România, la Cluj-Napoca, Iaşi şi Bucureşti, programe de internship şi de graduates, în cele trei locaţii fiind recrutaţi în total peste 100 de studenţi şi absolvenţi IT. Pentru centrul din Cluj-Napoca, compania a recrutat până în prezent 38 de studenți și absolvenți în aceste programe.

Endava este o companie privată de servicii IT înfiinţată în anul 2000. Are 8 sedii în Marea Britanie, Statele Unite, România şi Republica Moldova şi o cifră anuală de afaceri de peste peste 50 de milioane de euro.

Comenteaza