Profi a închiriat de la WDP spații logistice în Cluj

Profi a închiriat de la WDP spații logistice în Cluj

Compania de intermediere imobiliară JLL România a materializat contracte de 250.000 mp pentru retailerul de supermarketuri Profi Rom Food (PRF) în zone precum Cluj, Timișoara, Craiova, Roman sau București.

Retailerul Profi a închiriat peste 100.000 de mp în două depozite care vor fi construite de operatorul belgian WDP în Timişoara şi Craiova, investiţii evaluate la 70 milioane de euro, parte a strategiei de extindere a operaţiunilor logistice.

”Proiectele sunt parte ale strategiei Profi de extindere a operaţiunilor logistice şi acoperirii geografice a României, în pas cu dezvoltarea agresivă a reţelei pe care o avem în vedere în viitor.

Proiectele se aliniază trendurilor din retail, respectiv de a aduce sub acelaşi acoperiş toate zonele de depozitare necesare (ambient, refrigerat, congelat). Acest concept garantează calitatea şi prospeţimea produselor pe care clientul final le găseşte în magazine”, a declarat Pawel Musial, director general al Profi.

JLL a reprezentat Profi în ambele tranzacţii, continuând astfel parteneriatul dintre cele două companii, care s-a materializat până acum în 250.000 mp de spaţii logistice în Bucureşti, Roman, Cluj, Craiova şi Timişoara. Reţeaua Profi are peste 1.250 de magazine în 571 localităţi şi o echipă de peste 20.000 de angajaţi.

Comenteaza