Proiecte de business create la Cluj

Proiecte de business create la Cluj
Studenţii şi tinerii profesionişti pasionaţi de antreprenoriat şi tehnologie se pot înscrie până joi pentru a participa la hackathonul care dă startul Cluj Innovation Labs 2.0, program de preaccelerare organizat de TechLounge cu sprijinul Orange şi Microsoft.

Pe 8 şi 9 martie, participanţii vor lucra alături de mentori pentru a-şi dezvolta propriile produse. Hackatonul va avea loc la Liberty Technology Park din Cluj-Napoca şi va debuta cu prezentarea ideilor de afaceri ale participanţilor şi formarea echipelor în jurul celor mai apreciate proiecte. În 24 de ore tinerii vor lucra la dezvoltarea propriilor concepte de business sub îndrumarea unor mentori printre care se numără Dan Suciu, Andrei Pastuhov, Istvan Hoka, Iulian Niţescu, Oltea Zambori, Cristina Putan. Duminică va avea loc o sesiune demonstrativă pentru aplicaţiile dezvoltate.

La final, juriul va alege cele mai bune 10 echipe care vor fi admise în programul de preaccelerare. Pe parcursul a două luni, acestea vor participa la discuţii cu experţi din diferite domenii şi vor beneficia de mentorat şi de consiliere pentru a-şi dezvolta noile afaceri.

Comenteaza