Proprietarii Record Park Cluj ridică o nouă clădire de birouri

Proprietarii Record Park Cluj ridică o nouă clădire de birouri

Belgienii de la Speedwell au desemnat compania Bog’Art București ca antreprenor general pentru MIRO, proiectul de birouri cu cinci etaje și o suprafață închiriabilă de 23.000 mp din capitală al dezvoltatorului.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Proiectul MIRO (foto) a obținut autorizația de construire, iar lucrările pe șantier au început. 40% din total a fost închiriat de KPMG, angajații grupului financiar putându-se muta în noul sediu la sfârșitul anului 2021, conform Economica.net.

Bog’Art este o companie de construcții și dezvoltare imobiliară și unul dintre cei mai mari antreprenori generali din România. “Suntem convinși că împreună vom livra acest proiect, în parametrii de calitate și termenele stabilite”, a declarat Didier Balcaen, CEO și cofondator al Speedwell.

“Acest proiect complex, cu mare vizibilitate pe piața de real estate din București, vine în continuitatea colaborării noastre cu dezvoltatori experimentați precum Speedwell, cu care Bog’Art mizează pe parteneriate cu repetabilitate pe termen lung. MIRO susține portofoliul nostru de proiecte consacrat de clădiri de birouri reprezentative în București”, a declarat Sorin Greu, CEO al Bog’Art.

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România: Record Park, în Cluj-Napoca, Triama Residence și The Ivy, în București, Paltim, în Timișoara Riverside City, Râmnicu Vâlcea, alături de proiectul de office din nordul capitalei.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza