Clujul mută bursa construcțiilor pe internet

Clujul mută bursa construcțiilor pe internet

Peste 1.000 de producători din piața construcțiilor din România s-au înscris la cel mai mare târg de construcții din mediul online, inițiativă pornită de la Cluj.

În contextul pandemiei de coronavirus, compania clujeană IBC Focus a decis să sprijine producătorii și specialiștii din industria construcțiilor prin dezvoltarea unui târg în mediul online care să adune soluții eficiente pentru toate tipurile de investiții.

Alături de fișe tehnice, descrieri și materiale foto și video, vizitatorii pot solicita își pot crea cont pentru a-și încărca propriile proiecte și a monitoriza evoluția lor.

„Arhispec.ro este un proiect de referință al companiei care a început în ideea de a crea o bibliotecă online unde oamenii își pot promova soluțiile și produsele destinate domeniului construcțiilor, dar și unde arhitecții și designerii își pot găsi parteneri de încredere pentru realizarea investițiilor în care sunt implicați.

În această perioadă în care adunările publice nu mai sunt posibile din cauza pandemiei, ne-am gândit să dezvoltăm un târg online, unde vom reuni ideile și soluțiile producătorilor cu cerințele beneficiarilor”, a menționat Andrei Spătaru, CEO al IBC Focus.

În cazul producătorilor, aceștia își pot crea și personaliza un cont gratuit unde să își încarce soluțiile oferite și informațiile despre acestea. Platforma pune la dispoziție și posibilitatea de a urmări cererile de ofertă venite, activitatea concurenței și statistici privind piața în care activează.

Arhitecții, designerii care o vizitează au acces la mii de produse cu specificații tehnice, date de contact ale fiecărui producător, posibilitatea de a-și crea o bibliotecă personalizată cu produsele și firmele preferate și posibilitatea de a lucra la propriile proiecte prin intermediul platformei, au precizat inițiatorii proiectului.

Comenteaza