Un bancher clujean, asociat în platforma de finanțare SeedBlink

Un bancher clujean, asociat în platforma de finanțare SeedBlink

Economistul Ionuț Pătrăhău, fost manager al băncilor Transilvania, Carpatica și ABN AMRO, a devenit membru al boardului SeedBlink, cea mai mare platformă de equity crowdfunding din regiune.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Ultimul cooptat ca partener al SeedBlink este Radu Georgescu, antreprenor în serie și fondatorul Gecad Ventures. Acum boardul SeedBlink este format din Ionuț Pătrăhău, Andrei Dudoiu, Iulian Pădurariu, Carmen Sebe și Radu Georgescu.

“Întotdeauna am avut ca obiectiv democratizarea investițiilor și prin urmare să ajut la creșterea numărului de investitori din ecosistemul de startup-uri”, spune Radu Georgescu.

Platforma de equity crowdfunding a reușit în decembrie o finanțare record de 150.000 de euro în doar 17 zile, deși listarea era anunțată pentru 2 luni. Până în momentul de față mai mult de 400 de investitori s-au înregistrat pe platformă.

SeedBlink are în pregătire două listări iminente, iar planurile echipei sunt să aducă în fața investitorilor din regiune cel puțin 200 de companii în următorii doi ani.

În perspectiva aprobării la nivel european a directivei care reglementează finanțarea alternativă în regim de equity crowdfunding, platformele licențiate în unul dintre statele membre vor putea activa în oricare dintre acestea.

SeedBlink este cea mai mare platformă de equity crowdfunding din România. Aceasta permite tuturor celor interesați să devină investitori (angel investors) în startup-uri dinamice. SeedBlink a fost fondată de foștii bancheri Andrei Dudoiu și Ionuț Pătrăhău, alături de antreprenorul Iulian Pădurariu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza