1.500 de voluntari la cea mai mare împădurire din Ardeal

1.500 de voluntari la cea mai mare împădurire din Ardeal
Sute de voluntari au participat sâmbătă la cea mai mare împădurire din Ardeal, sponsorizată de singura societate bancară cu sediul din Cluj.

La împădurirea de sâmbătă, organizată de Banca Transilvania (BT) şi de asociaţia Tăşuleasa Social, au participat 1.500 de voluntari, care au plantat cu 40.000 de puieţi de salcâm şi frasin, în doar patru ore, o suprafaţă de 10 hectare în comuna Budeşti-Fânaţe, la 10 km de Cluj-Napoca, între judeţele Cluj şi Bistriţa.

La acţiunea de sâmbătă a venit şi Doina Pană, ministru Delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, dar şi directorul Băncii Transilvania, Omer Tetik. "Am vrut să fiu un exemplu personal, în primul rând pentru copiii mei. Sunt plăcut impresionat de numărul foarte mare de voluntari, dublu faţă de cel estimat, dar şi de faptul că, în cea mai mare parte, aceştia erau foarte tineri. Mulţumesc participanţilor, Asociaţiei Tăşuleasa Social şi autorităţilor locale”, spune Tetik.

Plantarea Pădurii Transilvania se înscrie în seria de acţiuni organizate de BT pentru a marca aniversarea a 20 de ani de activitate. Budeşti-Fânaţe este una dintre dintre cele mai sărace comune din Ardeal. Banca Transilvania se află în topul celor trei cele mari bănci din România, în funcţie de active, cu o cotă de piaţă de aproape 9%.

Comenteaza