Şcoala Polus: jocuri educative, kiting şi multe premii

Şcoala Polus: jocuri educative, kiting şi multe premii
Copiii sunt invitaţi să participe la acest sfârşit de săptămână la cursurile Şcolii din Polus. Micuţii vor învăţa cum se construieşte şi se înalţă un zmeu, vor parcurge jocuri educative şi
vor putea învăţa limba engleză după o nouă metodă distractivă. Eforturile le vor fi răsplătite cu numeroase premii.

 

Şcoala din Polus oferă micuţilor cursuri creativ-educaţionale:

Curs de confecţionat şi înălţat zmee, unde copiii vor învăţa alături de instructorii Asociaţiei Sportive „Şcoala de Zmei", arta construirii şi manevrării unui zmeu. În plus, particpanţii la acest curs au şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, unul din cele 10 iPod-uri Shuffle oferite ca premiu. Cursul va fi împărţit pe două categorii de vârstă: 4-10 ani la atelierul de confecţionat zmee, 11-18 ani manevrarea zmeelor în spaţiul special amenajat în parcarea centrului comercial.

Cursul creativ IPB, unde copiii se vor distra prin parcurgerea unor jocuri educative precum vânătoarea de cuvinte, coloreaza după număr sau balonul formelor geometrice. Participanţii acestui curs vor avea şansa de a câştiga prin tragere la sorţi unul din cele 50 de ghiozdane oferite de către IPB. Cursul este adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani.

Cursul de limbă engleză Helen Doron, care le va oferi participanţilor câteva lecţii demonstrative ce propun o noua metodă de învăţare a limbii engleze şi totodată o serie de ateliere arts&crafts. Copiii ce se vor înscrie la acest curs vor putea câştiga unul din cele 4 cursuri Helen Doron valabile pentru o lună de zile. Cursul este adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 şi 10 ani.

În plus, în cele două zile ale evenimentului, reprezentanţii Asociaţiei Sportive „Şcoala de Zmei"
au pregătit câteva demonstraţii spectaculoase de kiting ce se vor desfăşura în parcarea
centrului comercial, în zona intrării 1. Şcoala din Polus se va desfăşura în Piaţeta Matei Corvin din incinta Polus Center, începand cu ora 14.

 

Etichete
Comenteaza