Conferinţă internaţională de IT la Cluj. Cine participă

Conferinţă internaţională de IT la Cluj. Cine participă
Un eveniment de IT care aduce experţi tehnici şi inovatori şi care debutează cu un hackathlon e programat la Cluj, între 31 mai şi 2 iunie.

Techsylvania debutează în 31 mai cu un hackathon care va dura 24 de ore şi continuă pe 2 iunie cu o conferinţă de o zi care va aduce în faţa audienţei unii dintre cei mai apreciaţi profesionişti în domeniul tehnologiei la nivel internaţional, după cum promit organizatorii.

Hackathon-ul care va avea loc în cadrul Techsylvania se adresează programatorilor care îşi doresc să pună bazele unor aplicaţii cu potenţial disruptiv în domeniul tehnologiilor connected şi wearable. La final, fiecare echipă îşi va prezenta produsul în faţa audienţei pentru a convinge publicul de potenţialul acestuia.

Printre cei care vin la conferinţa de la Cluj se numără Marcus Segal - fost director de operaţiuni la divizia Casino a Zynga, strateg şi manager de operaţiuni cu peste 15 ani de experienţă în domeniul tehnologiei, Paddy Cosgrave - fondator al The Summit şi F.ounders, Jake Levine - fondator şi CEO Electric Objects, startup cu sediul în New York City care dezvoltă un ecran conectat ce aduce obiecte digitale speciale în casele utilizatorilor şi alţii.

Comenteaza