Jolidon a încins spiritele cu un stand "vintage handmade" la 50 de ani de Salon de Lenjerie la Paris GALERIE FOTO

Jolidon a încins spiritele cu un stand
Colecţiile de modă ale companiei clujene Jolidon au fost prezentate în încheierea spectacolului de gală din cadrul prestigiosului Salon Internaţional de Lenjerie (SIL) de la Paris (19-21 ianuarie). Evenimentul a aniversat 50 de ani de la prima ediţie. Standul clujenilor, cu decoraţiuni şi ornamente vintage, a fost unul din punctele principale de atracţie ale evenimentului.

Brandul Jolidon a fost ales de organizatorii prestigiosului Salon Internaţional de Lenjerie (SIL) din Paris să încheie spectacolul de modă care a marcat 50 de ani de existenţă a salonului. Compania clujeană a aniversat totodată 20 de ani de la înfiinţare.

"Tabloul final Grand Défilé reunind cele 18 ansambluri Jolidon este încă o dovadă a prestigiului internaţional de care se bucură brandul clujean", au menţionat reprezentanţii companiei, într-un comunicat transmis presei. Spectacolul de modă a fost prezentat câte o dată în fiecare din cele trei zile ale evenimentului. Piesele de rezistenţă ale colecţiilor companiei clujene au fost incluse în toate expoziţiile şi forumurile din cadrul Salonului, au mai arătat reprezentanţii Jolidon.

În paralel cu spectacolul de gală Jolidon şi-a prezentat colecţiile la standul propriu, în cadrul a 5 parade zilnice, realizate în colaborare cu cunoscutul Balet Edi Stancu. "Au fost prezenţi trei dansatoare, trei dansatori şi cinci manechine. Rolul Baletului a fost de a pune în valoare mai bine prezentarea, produsele fiind prezentate în special de manechine, dar şi de dansatoare", a menţionat Cristina Ulici, reprezentant al Jolidon. Standul companiei a subliniat ambele momente aniversare, prin realizarea unei pangligi - "vedeta cadou, marcând conturul curb al universului Jolidon de jur împrejur, sugerând ideea de a <dărui> în continuare", respectiv prin decoraţiuni şi ornamente realizate exclusiv manual "şi care se citesc cursiv în colaje din materiale diferite (textile, lemn, accesorii aurite)".

Standul Jolidon s-a dovedit "unul din punctele de maximă atracţie ale întregului salon înscriindu-se întruna din cele mai en vogue tematici: vintage handmade", conform reprezentanţilor producătorului de lenjerie.

În cadrul SIL 2013 Jolidon şi-a lansat colecţiile aferente sezonului toamnă/iarnă 2013-2014, pentru brandurile consacrate - Jolidon Fashion, Jolidon Clandestine, Jolidon Men, Prelude şi Lilly. De asemenea în cadrul salonului au fost lansate şi colecţii ale companiei "în premieră absolută": Bridal Moments (Pearls, Diamond si Bridal nights) - adresată viitoarelor mirese, respectiv Jolidon Natural - pornind de la ideea materialelor naturale.

Etichete
Comenteaza