Starea de alertă | Razie pe terase în miez de noapte. Câte amenzi s-au dat

Starea de alertă | Razie pe terase în miez de noapte. Câte amenzi s-au dat

Polițiștiiau acționat astă-noapte pe mai multe terase din Cluj-Napoca, pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire și control al infecțiilor, în contextul pandemiei cu COVID-19.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca - Secția 6 Poliție împreună cu jandarmii Grupării de Jandarmerie Mobilă ,,Ștefan Cicio Pop” au desfășurat o acțiune în sistem integrat, pe principale artere de drum de pe raza Secției 6 Poliție, unde sunt poziționate terasele deschise publicului.

Acțiunea s-a desfășurat la data de 17 iulie a.c., în intervalul orar 00.00-03.00 și a avut ca scop, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea infracțiunilor cu violență și a celor comise în segmentul stradal precum și respectarea măsurilor de prevenire și control al infecțiilor, în contextul situației epidemiologice actuale.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 123 de persoane și au fost verificate peste 60 de vehicule. Totodată, au fost verificate 12 societăți comerciale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate un număr de 24 de sancțiuni contravenționale.

16 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, fiind reținut un permis de conducere. De asemenea, au fost aplicate un număr de 6 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OG 99/2000, privind comercializarea produselor și serviciilor de piață.

La acțiune au participat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, Biroului  pentru Centrul Universitar, specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Avram Iancu” Cluj, inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj și polițiști locali din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Comenteaza