Corabia Clujului a ancorat la salonul de la Paris FOTO

Corabia Clujului a ancorat la salonul de la Paris FOTO
Moda propusă de clujeni pentru anul viitor a fost prezentantă la ediţia aniversară a salonului de la Paris, care a împlinit 30 de ani de existenţă, marcaţi printr-o serată la Palatul Versailles.

Standul Jolidon, desfăşurat pe 154 mp, a indus ideea de vacanţă, prin prezenţa corabiei şi a velelor. Reunirea celor mai importanţi actori mondiali ai lenjeriei şi ai costumelor de baie a determinat organizatorii să recurgă la momente artistice speciale şi la evenimente noi. Grupul Jolidon a avut a 16-a participare consecutivă la Mode City Paris, unde a lansat colecţiile de lenjerie şi de costume de baie primăvară / vară 2014 ale brandurilor Jolidon, Prelude şi Lilly.

În stand au avut loc zilnic cinci show-uri de modă susţinute de Baletul Edi Stancu. Cele 15 costume de baie prezentate au ilustrat tendinţele din 2014. Zona „Absolute Summer" a fost dedicată modei estivale, fiind organizată în aer liber şi destinată publicului larg, iar parada „Absolute Summers", derulată în jurul piscinei, a configurat universul balnear. De asemenea, aici au avut loc mici ateliere cu consumatoarele finale, care au beneficiat de consiliere din partea specialiştilor în alegerea ţinutei de plajă.

Noile colecţii propun inspiraţia etno-chic, marimă sau retro-cool pentru femei, şorturi realizate din bumbac, în culori pastel şi cu imprimeuri pentru bărbaţi (Swimwear), dantelă Leavers, satin elastic, broderie cu efect tattoo, aplicaţii de cristale Swarovski şi accesorii-bijuterie, detalii 3D handmade, imprimeuri exclusive, de inspiraţie etnică, retro şi vegetală (Prelude), dantelă, satin preţios şi tul (Clandestine). Clujenii au prezentat o piesă reprezentativă la caravana Swarovski Trends, într-un cadru glamour, fiind selectaţi să închidă parada de costume de baie.

 

Etichete
Comenteaza