OSCAR 2022 | Reacția Serenei Williams după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock

OSCAR 2022 | Reacția Serenei Williams după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock

Will Smith l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock la Gala Premiilor Oscar, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa. Actorul a luat Oscarul pentru rolul în care l-a interpretat pe tatăl tenismenelor Venus şi Serena Williams.

Venus și Serena au fost prezente la Gala de decernare a premiilor Oscar din acest an și chiar au prezentat debutul evenimentului. Cele două surori fost subiectul filmului "King Richard", în care Will Smith a jucat rolul tatălui lor, Richard Williams, rol cu care a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

Serena a reacționat după gestul lui Will Smith care a urcat pe scenă și l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa, spunând că se așteaptă să o vadă pe Jada Pinket Smith în "G.I. Jane" 2, făcând aluzie la faptul că actrița a venit la eveniment rasă în cap.

"Tocmai m-am așezat și a trebuit să-mi pun băutura jos", a fost reacția Serenei Williams, postată pe rețelele sociale, după incidentul care a ajuns imediat subiectul dezbaterilor pe internet.

OSCAR 2022 | Reacția Serenei Williams după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock

După ce a câştigat premiul Oscar pentru rolul principal din filmul "King Richard", în care l-a interpretat pe Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venis şi Serena Williams, Will Smith a prezentat scuze publice în discursul său de acceptare a trofeului: "Vreau să-mi cer scuze faţă de Academia de film americană, vreau să îmi cer scuze faţă de toţi colegii mei nominalizaţi. Iubirea te împinge să faci lucruri nebuneşti".

Comenteaza