Show clujean la Mode City Paris

Show clujean la Mode City Paris
Colecţiile de primăvară-vară ale anului viitor au fost prezentate prin intermediul unor minispectacole dinamice la cel mai important eveniment mondial pentru lenjerie şi modă balneară.

Noile propuneri pentru sezonul estival 2013 ale Jolidon s-au făcut remarcate la Mode City Paris, cel mai important eveniment mondial pentru lenjerie şi modă balneară. Organizatorii manifestării au desemnat standul clujean drept cel mai original de la această ediţie.

Accente origami şi handmade au punctat creativitatea ambientală a standului, care a asigurat la această ediţie o vizibilitate mai mare a colecţiilor. Construcţia şi suprafaţa (153 mp) au făcut posibil că produsele din mărcile Jolidon şi Prelude să fie puse în valoare în cadrul a cinci parade zilnice. Jolidon şi-a expus colecţiile pentru 2013 în standul considerat drept "cel mai original şi în tendinţe" de la această ediţie. Prezentările de la standul propriu au fost puncte de interes pentru media franceză şi internaţională - acestea au beneficiat de relatări pe canalele de televiziune TF1, France 2, France 3, RTL, Europe 1, MKV HK, Fashion. Dansatoarele şi manechinele au pus în valoare costumele de baie prin minispectacole dinamice, coregrafia fiind semnată de Edi Stancu. Cele mai bune exponate din noile colecţii realizate la Cluj au fost selecţionate atât pentru cele două defilări generale, cât şi la parada specială "Selection".

Pentru prima dată, organizatorii au oferit acest serviciu prin editarea "Noului ghid de cumpărare", compus din produsele ilustrate la paradă. Produsele din mărcile Jolidon şi Prelude au fost cuprinse în toate expoziţiile salonului: Forum, Fireflies' Garden şi Show Rooms. "Organizatorii au depus eforturi pentru promovarea salonului, asigurând atât servicii, cât şi evenimente noi (Sélection, Personal Shopper, White&Gold Party). Seara de inaugurare a salonului, marcată de recepţia White&Gold, a avut loc la hotelul Salomon Rothschild, eveniment care a reunit întreaga comunitate "gold" a celor din domeniu: 1.400 de invitaţi s-au conformat dress code-ului impus, sărbătorind într-o atmosferă efervescentă şi plină de glamour", a precizat Olga Stanciu, director adjunct al Jolidon.

Branduri renumite ca Aubade, Chantelle, Simone Perele, Lise Charmel, Gottex, Maryan Mehlhorn, Verde Veronica, designeri precum Chantal Thomass, Andres Sarda, companii şi grupuri importante din domeniu, în total 500 de expozanţi, s-au reunit în pavilionul expoziţional de la Porte de Versailles cu mărcile reprezentative pentru materii prime, materiale, accesorii, precum şi birouri de stil ca Nelly Rody, Concepts Paris, Carlin Internaţional. 15.000 de vizitatori (cei mai importanţi cumpărători, distribuitori sau agenţi, lanţuri de magazine, reţele multimarcă, mari magazine, hipermaketuri sau buticuri independente, shopuri online), veniţi de pe tot globul, au asistat la lansarea colecţiilor de primăvară-vară 2013, atât pentru lenjerie, cât şi pentru modă balneară.

 

Etichete
Comenteaza