La horă i-a zâmbit, pe la spate l-a pocnit. Cristea vrea să profite de scandalul Udrea şi cere demisia lui Emil Boc

La horă i-a zâmbit, pe la spate l-a pocnit. Cristea vrea să profite de scandalul Udrea şi cere demisia lui Emil Boc
În 24 ianuarie, Aurelia Cristea şi Emil Boc s-au prins într-o horă a Unirii în centrul Clujului şi s-au amuzat. Acum, zâmbetul a dispărut şi Cristea i-a cerut primarului demisia, motivând cu scandalul Udrea. Intrată în pielea candidatului la primărie, fosta doamnă ministru ignoră scandalurile propriului partid.

Aurelia Cristea a cerut joi demisia primarului Emil Boc şi i-a solicitat acestuia „să-şi asume starea de corupţie generalizată a guvernului pe care l-a condus şi să explice clar acuzaţiile de corupţie, trafic de influenţă, mită, de care sunt acuzaţi miniştrii cabinetului său".

Deputatul PSD spune că, după deschiderea a trei dosare penale pe numele fostului ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, „Emil Boc nu-şi asumă şi nici nu se leapădă de Elena Udrea după ce a sprijinit-o la preşedinţia României, ţinând-o de mână în tot judeţul Cluj acum trei luni".

Doamna Cristea, la rândul său ţinută de mână de Boc la hora Unirii din 24 ianuarie, nu se leapădă însă de PSD, partidul cu un număr record de cercetaţi penal, nici de actualul premier Victor Ponta, primul român care renunţă "de bunăvoie" la un doctorat.

Aurelia Cristea mai afirmă că i-a solicitat primarului să organizeze o întâlnire cu parlamentarii clujeni pentru proiectele comunităţii, dar îl anunţă pe edilul Clujului că renunţă la acest demers.

Numele fostul ministru al Dialogului Social, Aurelia Cristea, este vehiculat de mai mulţi pesedişti clujeni influenţi drept viitorul contracandidat al lui Emil Boc la funcţia de primar al Clujului, la alegerile din 2016.

Deputatul Aurelia Cristea a lansat în ultimele luni o adevărată campanie impotriva primarului Emil Boc şi a activităţii acestuia în fruntea municipalităţii clujene, cautand sa faca opoziție, daca edilul sef tot nu are parte de asa ceva in Consiliul Local.

Ziua de Cluj a cerut în scris Primăriei Cluj Napoca exprimarea unei poziţii a lui Emil Boc faţă de cererea şi opiniile lansate de fostul ministru Aurelia Cristea, dar până la ora publicării articolului nu a primit un răspuns.

 

Comenteaza