De'Longhi ne informează întotdeauna mult prea laconic despre povestea lor de succes și mai ales despre fabricile pe care le-au deschis în Romania, fără să se laude cu rezultatele lor sau să se plângă de problemele pe care în mod sigur le întâmpină.
Dimineața a început pentru fabricile din Romania așa cum începe în fiecare zi din ultimul an: cât au să mai crească prețurile la utilități, dar asta nici nu mai contează, problema reală este ce ne facem daca se taie gazul
Europa, La Mulți Ani! Anul ăsta îți serbezi ziua de naștere într-un moment dificil, probabil cel mai dificil din întreaga ta existență.
Așadar, de la 1 iunie, după ce se aplică prevederea (voluntară), dacă facem socoteala bine un angajator care dorește (nu e obligat…) să crească salariul angajaților plătiți cu salariul minim brut de 2550 lei cu 200 lei, total 2750, le va da acestor un net de 1724 lei.
Fabricile din țara nu sunt responsabile de creșterile infernale de prețuri, nici nu au cum, la câte au rămas. Un calcul simplu demonstrează că și cu dublarea din ultimul an al costurilor la utilități, combustibili, materii prime și materiale și cu absorbția totală a noilor costuri în preț acesta nu se poate majora cu mai mult de 15-20%.
Familia Pavăl a prins gust pentru domeniul farmaceutic, nici o mirare, pandemia a adus industria știintelor vieții încă o dată în prim plan. Energia, mâncarea, sănătatea și mai nou, apărarea, sunt domenii în care dacă inv
După ce războiul se va termina regulile jocului se vor schimba, nimic nu va mai fi așa cum suntem obișnuiți.
Iodura de potasiu reprezintă simbolic o mare victorie. Pentru prima dată Guvernul atribuie unei fabrici din țară execuția unui proiect excepțional, în condiții excepționale, iar aceasta se achită de obligație în condiții impecabile.
Recomandări: