Dr. Quinn: Te simţi dezenergizat? Câteva alimente care te ajută să fii dinamic.

Dr. Quinn: Te simţi dezenergizat? Câteva alimente care te ajută să fii dinamic.
Cine nu își dorește să aibă zile cât mai pline de activități, să facă față cu brio obligațiilor de serviciu, să practice cel puțin o oră de sport și să își petreacă timpul liber alături de persoanele dragi?

Pentru toate acestea, este însă nevoie de multă energie, iar ceea ce mâncăm sau ce bem ne poate ajuta sau, dimpotrivă, ne poate împiedica să ne atingem toate obiectivele propuse.

IAtă cîteva alimente care îţi pot da energie.

Pepene - Ambele variante, verde sau galben, sunt o explozie de vitamine și minerale energizante. Și cum 90% din greutatea acestor fructe minunate este.... apă, pepenii ne vor menține hidratate timp îndelungat. Iar un corp bine hidratat, se știe, luptă mult mai eficient împotriva oboselii.


Mămăliga - acest aliment este plin de carbohidrați buni, care ne pot oferi energie timp de ore în șir. În plus, se prepară rapid, este gustoasă și are, oricum, mai puține calorii decât pâinea.mamaliga.


Urda - un studiu al specialiștilor de la Universitatea din Cambridge arată că alimentele bogate în proteine ne pot ajuta să ne concentrăm mai bine și combat stările de somnolență, așa că acest tip de brânză este un mod perfect de a ne începe ziua, mai ales că are mult mai puține calorii decât alte variante de brânzeturi.

Vezii mai multe alimente care te fac mai dinamic pe Dr. Quinn.

Comenteaza